Dead Space Remake -parannusopas

Kauhueloonjäämispelissä ainoa aseita vastaava tärkeä asia on parantaminen. Ilman kykyä pelastaa sinut partaalla, mikään panssari ja aseet eivät voi auttaa sinua. Koska parantava mekaniikka eroaa pelistä toiseen, pelaajat voivat joskus hämmentyä. Joten kuinka paranet Dead Space Remakessa? Jos olet myös hämmentynyt tai uusi peli, tämä opas on juuri sitä mitä tarvitset. Samalla kun kerromme sinulle, kuinka voit palauttaa terveytesi, sinun on myös pidettävä mielessä, kuinka löydät ne kaikista paikoista. Muista myös, että ne on säilytettävä varastossasi. Älä huoli, se ei vie paljon tilaa varastostasi. Vieritä kuitenkin tätä paranemisopasta alaspäin, niin olet valmis.

Table
  1. Kuinka parantua Dead Space Remakessa
    1. Miten saada Med Packs

Kuinka parantua Dead Space Remakessa

Vaikka on melko ilmeistä, että tarvitset Med Packeja parantaaksesi itseäsi pelissä, palauttamasi terveydentila riippuu siitä, mitä käytät. Mikä tahansa Med Pack on kuitenkin hyödyllinen elämän tai kuoleman tilanteissa. Nyt kun tiedät, että voit parantaa itsesi Med Packsilla Dead Space Remake -versiossa, voit käyttää sitä seuraavilla säätimillä:

  • PlayStation-käyttäjille – Paina O
  • Xbox-käyttäjille – Paina B
  • PC-käyttäjille – Paina Q

Muista, että nämä näppäinyhdistelmät ovat ennalta määritettyjä, ja jos olet muuttanut jotakin niistä, sinun täytyy käydä asetukset läpi. Lisäksi voit myös mennä varastoosi, valita Med Packin ja napsauttaa toimintapainiketta parantaaksesi itsesi pelissä. Tämä on kuitenkin hidas menetelmä, emmekä suosittele sitä, ellet hallitse näppäinsidoksia.

Miten saada Med Packs

Med Packs löytyy kaikista Dead Space Remaken kartoista. Med-pakkausten keräämiseen on kolme päätapaa:

  • Tallaamalla viholliset voitat.
  • Tuhoa kaikki laatikot alueella.
  • Kaapit voit avata turvaselvityksen mukaan.

Siinä on kyse Dead Space Remake -parantumisesta. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Dead space remake oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up