Dekoodatut Warzone 2 Easter Eggs: Player Edit

Vaikka Call of Duty: Warzone 2 on vielä alkukuukausillaan, se ei estä sen faneja spekuloimasta tulevasta. Viimeisin Battle Royale tapahtuu Al-Mazrahissa, joka on sarjan historian suurin kartta. Muutama pelaaja kuitenkin huomasi nopeasti, että valtavalla kartalla oli piilotettu useita viestejä. Vaikka useimmat niistä perustuivat spekulaatioihin, toisilla oli jonkinlainen kova todiste sen tueksi. Jos et ole tietoinen Warzone 2 Easter Eggsistä, olet tullut oikeaan paikkaan. Lue eteenpäin saadaksesi tietää!

Table
  1. Pääsiäismunat Warzone 2:ssa
    1. Verdanskin paluu Warzone 2:ssa
    2. Mahdollinen zombie-tila

Pääsiäismunat Warzone 2:ssa

Koska kehittäjiltä itseltään - Infinity Ward - ei ole virallisia todisteita, nämä tiedot on otettava suolan jyvällä. Löytääpäs Al Mazrahissa piilotetut pääsiäismunat ilman pitkiä puheita.

Verdanskin paluu Warzone 2:ssa

Usein sanotaan, että tajuat jonkin arvon sen jälkeen, kun se on menetetty. Sama koskee monia entisiä COD Warzone -pelaajia. Ensimmäinen Battle Royale perustui Verdanskiin, karttaan, jota monet vihasivat ja jota harvat rakastivat. Koska kartta oli ollut olemassa yli vuoden, pelaajat turhautuivat siihen. Mutta nyt monet ovat alkaneet muistaa karttaa, joka aloitti Call of Duty battle royale -genren. Reddit-käyttäjä tiktokalnuke huomasi Warzone 2 Verdansk Easter Eggin. Piilotettu Verdansk pääsiäismuna Warzone 2:ssa: alkaen COD-sotaalue
Pääsiäismunan sijainti on operaattori Nick Reyesilla, joka tunnetaan Call of Duty: Infinite Warfaren päähenkilönä. Käyttäjä huomautti, että Reyes Armissa oleva kartta on itse asiassa osa Verdanskin karttaa. Voisiko tämä tarkoittaa, että suosittu kartta otettaisiin käyttöön Warzone 2:ssa? No, vain aika näyttää.

Mahdollinen zombie-tila

COD Youtuber löysi tämän pääsiäismunan Loistavia harrastuksia. Hän löysi Zombie-tilan mahdollisuuden, kun hän löysi kultaisen pääkallon. Sen ulkopuolella oli kuvio, joka teki siitä ainutlaatuisen ja arvokkaan. Glyyfejä ei kuitenkaan ole vielä purettu. Tämä on Geeky Pastimes spekuloinut, että se voisi olla osoitus paljon ihaillusta zombietilasta. Siinä on kaikki mitä sinun tulee tietää Warzone 2 Easter Eggsistä. Lisää tämänkaltaisia ​​oppaita löydät meidän Warzone jakso 2 Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up