Deltarune Luku 3 Julkaisupäivän päivitys ja esikatselu

Etsitkö päivitystä Deltarune Chapter 3 -julkaisupäivämäärästä ja muista pelien esikatseluista? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Pelin faneille tämä on ollut yksi jännittävimmistä ja kärsivällisimmistä ajoista, sillä he ovat odottaneet jo jonkin aikaa. Pelin luvun 2 ensimmäisen vuosipäivän aikana luoja Toby Fox toimitti päivityksen ja esikatselun. Koska luvut 3-5 tehdään yhdessä, sen julkaiseminen kestää jonkin aikaa. Joten jos etsit päivitystä seuraaviin lukuihin, suosittelemme, että jatkat lukemista alla.

Deltarune Luku 3 Toby Fox Julkaisupäivän päivitys ja esikatselu

Vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole julkistettu, Deltarune Chapter 3 on vahvistettu julkaistavaksi vuonna 2023. Tarkemmin sanottuna sen pitäisi ilmestyä vuoden 2023 alussa tai puolivälissä. Onneksi käsipareja on muutama enemmän, ja siksi luvut 3-5 valmistuvat nopeammin kuin voisi odottaa. Kuitenkin, ennen kuin oikea päivämäärä paljastetaan, ei voi sanoa tai tehdä mitään.
Sen päivityksen lisäksi, että mukana on muutama henkilö auttamaan lukujen valmistelussa, Toby Fox on myös tarjonnut joitain esikatseluita. Luku 2:n vuosipäivä saattoi olla täydellinen aika tälle, ja monet pelaajat innostuivat. THE Delta-riimu virallisella sivustolla on näkynyt joitain kuvakaappauksia pelistä, jotka osoittavat, miltä asiat voisivat näyttää päivityksestä keskusteltaessa. Kuvakaappausten lisäksi on joitain ääniraitoja, jotka kuulet pelissä. Ja kurkistukset tekevät siitä vielä jännittävämmän. Siinä kaikki mitä Deltarune luvun 3 julkaisupäivän päivityksessä ja esikatselussa on. Kun olet täällä, tutustu meidän Oppaat saadaksesi lisää samanlaista sisältöä täältä Relow Gameista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up