Destiny 2 kausi 19: Kuinka saada Ikelos-aseita

Season of Seraph -pelin julkaisun myötä useat pelaajat ihmettelevät, voivatko he saada käsiinsä Ikeloasin aseet Destiny 2:ssa. Ikelosin aseet on kuitenkin päivitetty uusilla buffilla, eduilla ja aseominaisuuksilla. Siksi nämä aseet ovat paljon tehokkaampia ja päivitetympiä kuin aiemmat vastineensa. Mutta kuinka saada tai valmistaa näitä aseita? Tutustu oppaaseemme saadaksesi kaikki Ikelos-aseet Destiny 2:n kaudella 19.

Kuinka saada kaikki Ikelos-aseet Destiny 2:ssa (Seaph of Seraph)

On olemassa useita tapoja hankkia ja valmistaa Ikelos-aseita. Voit hankkia Ikelos-aseet keräämällä Warmind Nodes Destiny 2:n kaudella 19. Löydät nämä solmut käyttämällä Resonanssivahvistin. Koska nämä Warmind-solmut ovat kuin arkkuja, ne voivat palkita sinut satunnaisilla Ikelos-aseilla. Mutta nämä solmut voidaan avata vain Resonate Stemsin avulla. Jos sinulla ei ole Resonanssivahvistinsinun on täydennettävä tiedosto ensimmäinen aktiviteetti Serafimin ajasta. Kun olet suorittanut tämän tehtävän, siirry kohtaan Exo kehys lunastaaksesi tämän laitteen. Jos haluat välttää Resonance Amp:n käyttämisen, voit myös suorittaa erilaisia ​​soittolistoja ja tehtäviä. Voit myös ansaita Resonanssivarret avaamalla erilaista Serafimin arkut. Vaihtoehtoisesti voit myös suorittaa useita Ryöstön taistelukentät ansaitaksesi resonanssivarsia. Tämä saattaa olla paras tapa, koska vain nämä toiminnot tarjoavat neljä resonoivaa vartta jokaiselle juoksulle. Toisaalta muut aktiviteetit tai tehtävät tarjoavat vain 2 Resonate-varsia.

Kun sinulla on neljä resonoivaa varttavoit yhdistää ne Resonance Amp:lla luodaksesi a Vaihda taajuus. Kun tuotat tämän taajuuden, voit paikantaa Warmind-solmut. Tämä ohitustaajuus näyttää vihjeen, joka osoittaa solmupaikkoihin Kuussa, Euroopassa tai Operation: Seraph's Shield -tehtävässä. Sinun tarvitsee vain mennä paikkaan avataksesi solmut ja saada Ikelos-aseet. Tutustu oppaaseemme osoitteessa kuinka kerätä kuuloisia varsia Lisätietoja. Voit myös alus Ikelos-aseita löytämällä tarpeeksi Insightin resonanssi versiot. Kun löydät tarpeeksi Deepsight-versioita, voit avata niiden piirustukset ja luoda niitä. Jos olet hämmentynyt tästä kappaleesta, tutustu oppaaseemme kuinka tehdä aseita. Näiden menetelmien lisäksi voit lisätä omiasi Exo Framen maine of viimeistely eri Ryöstön taistelukentät soittolistalla. Tämä palkitsee sinut takuulla Syvyys Ikeloksen ase. Tässä on kyse siitä, kuinka saat kaikki Ikelos-aseet Destiny 2:ssa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada Iron Banner Armor, kuinka saada legendaarisia fragmentteja, kuinka saada keinotekoinen panssariJA Lisäksi Destiny 2 oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up