Destiny 2 Lightfall Rebel Battlegrounds

Mietitkö, mitä Defiant Battlegrounds ovat Destiny 2 Lightfallissa ja miten saat ne valmiiksi? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska tämä opas on kaikki mitä tarvitset. Jokainen Destiny 2:n kausi esittelee pelaajille uuden tapahtuman tai aktiviteetin. Monet pelaajat eivät kuitenkaan osaa pelata ja suorittaa niitä. Season of Defiancella on tällä kertaa oma tapahtuma, ja pelaajat ovat innoissaan testaamaan sitä. Joten jos olet täällä Defiant Battlegroundsia varten, haluat jatkaa lukemista alla, kun selitämme sen.

Table
  1. Mitä ovat Defiant Battlegrounds Destiny 2 Lightfallissa?
    1. Kuinka täydentää kapinallisten taistelukenttiä

Mitä ovat Defiant Battlegrounds Destiny 2 Lightfallissa?

Defiant Battlegrounds on a kolmen pelaajan toimintaa missä Destiny 2 Lightfallissa sinun on päihitettävä lukuisia pimeitä salajoukkoja EDZ:ssä. Koska näitä aktiviteetteja on esiintynyt kaudesta toiseen, se ei ole yllätys tavallisille pelaajille. Ne eivät kuitenkaan ole todella helppoja, ja jos haluat saada palkinnot, joudut kohtaamaan paljon koettelemuksia.

Kuinka täydentää kapinallisten taistelukenttiä

Defiant Battlegroundsilla on kolme vaihetta, jotka sinun on voitettava. Jokaisessa vaiheessa kohtaat lukuisia Dark Cabalin voimia. Vaikka ensimmäinen vaihe on huomattavasti helpompi, toisessa vaiheessa kohtaat korruptoituneen pomon. Vaikka olet ehkä jo arvannut tämän, kolmas vaihe on erittäin vaikea, koska kohtaat Cabal Leaderin. Kun kohtaat kaapelin johtajan, tulee aika, jolloin hänet peitetään kilpillä. Sinun täytyy tuhota ne palloilla, jotka saat sytyttämällä Balefires huoneen keskellä. Siinä kaikki Defiant Battlegroundsissa Destiny 2 Lightfallissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Kohtalo 2 oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up