Destiny 2 Microwave room -pulmaratkaisu

Season of the Seraph -laajennuksen myötä Destiny 2:een on lisätty joukko uutta sisältöä. Tämä sisältää uusia aseita, keräilyesineitä ja joitain hämmentäviä tehtäviä. Useimmat pelaajat haluavat suorittaa Seraph Shields- ja Hiden Shape -tehtävät saadakseen Revision Zero Exotic Weaponin. Kun etenet Operation: Seraph's Shieldissä, kohtaat dekontaminaatiomikroaaltokammion. Mutta kun pelaajat yrittävät avata toisen huoneen lukituksen, he saavat paistettua paahtoleipää. Älä huoli, tutustu oppaaseemme löytääksesi mikroaaltouunihuoneen pulmaratkaisun Destiny 2:ssa.

Destiny 2 Microwave room -pulmaratkaisu

Ennen kuin menet mikroaaltouuniin, sinun on hankittava tai hankittava Skannerin päivitys. Löydät tämän artikkelin osoitteessa ylivoimainen -lta portaat vartioi a Skannerin liitin vihollinen. Kun otat skannerin käteesi, näet näkyvästi polun, jota sinun on valittava terminaalien hakkerointiin. Sinun täytyy murtaa kolme terminaalia avaamaan oven. Kun astut huoneeseen, nämä lasilevymallit tulevat kadota.

Sitten voit nähdä turvalliset lasipaneelit, jotka sinun on käveltävä alakerran lasilevyltä. sinä voit tehdä sen opetella ulkoa nämä mallit tai napsauta kuvakaappausta tietääksesi reitin. Sinun on oltava varovainen huoneessa olevista lasereista, jotka voivat johtaa kuolemaan. Varmista myös, että tiedät kolme terminaalia sinun täytyy hakkeroida. Nämä terminaalit ovat RNG-pohjainen ja muuttuu joka yrityksellä. Jos hakkeroit väärän terminaalin, se voi myös johtaa kuolemaan. Kun olet muistanut valokuvan tai napsauttanut sitä, siirry mikroaaltouunihuoneeseen. Mene nyt lasipaneelien läpi turvallisesti kyyristyi alas tai hyppääminen Tarvittaessa. Kun hakkeroidaan oikeat liittimet, toinen ovi avataan välittömästi. Tämän jälkeen voit jatkaa Operation: Seraph Shields -tehtävää Destiny 2:ssa. Siinä kaikki Destiny 2 Microwave Room -pulmien ratkaisemisessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada keinotekoinen panssari, kuinka kerätä kuuloisia varsia, kuinka lunastaa Prime Gaming -palkintojaja Lisää Destiny 2 oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up