DLC-panssarin varustaminen Dead Space Remake Deluxe Editionissa

Vaikka Deluxe Edition -puvut Dead Space Remakessa eivät anna hengähdystaukoa laivan hirviöille, ne ovat silti melko siistejä verrattuna oletusasuun. Hahmosi Isaac Clarke käyttää alkuperäistä Resource Integration Gear -varustetta [RIG] pukeutunut peliin. Special edition skinit ovat saatavilla niille, jotka ostavat pelin Deluxe Editionin. Infested-, Lone Survivor- ja Venture-puvut ovat kaikki skinejä, jotka kuuluvat Deluxe Editioniin. Joten jos mietit, miten asut vaihdetaan Dead Space Remake -pelissä, älä etsi enää!

Table
  1. Kuinka käyttää deluxe-pukuja Dead Spacessa
    1. Kuinka päivittää RIG:si ja vaihtaa asuja Dead Spacessa

Kuinka käyttää deluxe-pukuja Dead Spacessa

Valitettavasti et voi varustaa DLC-panssaria Dead Spacessa pelin alkuvaiheessa. Sinun täytyy edetä hieman tarinassa, tässä on milloin ja miten se tehdään.

  • Kun se on päällä "Mene Medical Bridgelle" luvun 1 tavoite, suunta Raitiovaunupysäkki.
  • Ota nyt yhteyttä kauppaan ja mene osoitteeseen "Säilytys".
  • Valitse haluamasi mekko erästä ja paina "Varustaa".

Olet nyt vaihtanut puvut onnistuneesti Dead Space Remake -pelissä. Sinun on myös huomattava, että kaikki nämä puvut ovat vain esteettisiä tarkoituksia. Ne eivät tarjoa hahmollesi tilastotehosteita. Jos kuitenkin haluat päivittää RIG:si, voit tehdä sen seuraavasti:

Kuinka päivittää RIG:si ja vaihtaa asuja Dead Spacessa

Tarvitset Nodes-nimisen kohteen siementen päivittämiseen. Voit parantaa terveyttäsi, happea, staasiasi ja muita tilastojasi päivittämällä RIG:täsi. Kun päivität pukusi, se levitetään kaikille skineillesi. Päivitetty RIG näkyy kaikissa asuissasi. Löydät solmut kaikkialta laivasta tai voit ostaa ne kaupasta 10 000 krediittiä. Sinun tarvitsee vain viedä ne penkille päivittämisen aloittamiseksi. Myös pukujen vaihtaminen Dead Spacessa on melko helppoa. Mene mihin tahansa USG Ishimuran liikkeeseen, jos haluat muuttaa ulkoasua uudelleen. Näihin liikkeisiin pääsee tarinan aikana, joten voit kokeilla kaikkia Deluxe-asujasi yksitellen. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää asujen vaihtamisesta Dead Space Remake -pelissä. Jos pidit tästä oppaasta hyödyllisenä, mene omistetulle sivullemme Dead space remake Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up