Double Kodachin lukituksen avaaminen MW2:ssa ja Warzone 2:ssa

Ronin palaa Modern Warfare 2:ssa ja Warzone 2:ssa, samoin kuin hänen tunnusomainen aseensa: Dual Kodachis. Lähitaisteluase on osa Season 2 Battle Pass -peliä tällä hetkellä. Kaksoislyhytmiekat voivat liikkua nopeasti kohti kohdetta ja niillä on vaikuttavat pitkän kantaman ominaisuudet. Jos mietit, kuinka saada ne, olet oikeassa paikassa. Näin voit avata Dual Kodachis lähitaisteluaseen MW2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Kuinka avata Double Kodachis MW2:ssa ja Warzone 2:ssa

Voit avata Dual Kodachi Melee -aseen käyttämällä Battle Pass -tokeneita MW2:ssa ja Warzone 2:ssa. Koska Battle Passissa on kuitenkin useita solmuja, kaksoimiekkojen saaminen käsiisi kestää jonkin aikaa. Dual Kodachis löytyy Battle Pass -solmulta B13 alla olevan kuvan mukaisesti:

Sinun on ensin edettävä solmujen B1, B2, B4 ja B9 kautta. Vasta sitten pääset käyttämään solmua B13. Battle Pass Tokeneja voi ansaita pelaamalla otteluita ja ansaitsemalla XP-pisteitä. Onneksi Dual Kodachin lukitus voidaan avata ilmaiseksi Battle Passilla. Vaikka muut aseet, ajoneuvot ja operaattorin skinit kuuluvat Battle Passin premium-versioon, kaksoisaseita voi hankkia ilmaiseksi. Sinun tarvitsee vain selata kaikkia solmuja ja säästää tokeneita. Tarvitset yhteensä 25-30 Battle Pass Tokenia avataksesi Dual Kodachin. Siinä on kaikki mitä sinun tulee tietää Dual Kodachin lähitaisteluaseiden avaamisesta MW2:ssa ja Warzone 2:ssa. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua. Jos pidit tästä oppaasta, katso se kuinka palauttaa kunnia Warzone 2:ssa ja kuinka saada varsijousi MW2:ssa ja Warzone 2:ssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up