Ei-toivottujen laitteiden myynti Tylypahkan perinnössä

Oletko saavuttanut varastorajan ja haluat myydä ei-toivottuja laitteita Tylypahkan Legacyssa? Älä sitten katso enää. Hogwarts Legacy tarjoaa pelaajille pääsyn erilaisiin loot dropeihin käsityömateriaaleista tiettyihin varusteisiin. Pelin edetessä saatat huomata tarvetta päästä eroon ei-toivotuista laitteista. Kerromme sinulle, kuinka se tehdään täällä.

Kuinka ja missä myydä ei-toivottuja laitteita Tylypahkan perinnössä

Voit vaihtaa ei-toivotut varusteesi kauppojen myyjien kanssa galleoneihin Tylypahkan perinnössä. Hauska asia on, että tämä on yksi parhaista tavoista ansaita enemmän galleoneja pelissä. Voit mennä mille tahansa myyjälle, jonka liikkeen yläpuolella on symboli, joka edustaa kolikkopinoa. Pelin edetessä jokainen taistelu on haastavampi. Olet vakavassa epäedullisessa asemassa, jos sinulla on huonolaatuisempia laitteita. Laadukkaammat laitteet ovat kuitenkin erittäin kalliita. Jos sinulla on vähän Galleoneja, paras vaihtoehto on päästä eroon vanhoista, tarpeettomista ja ei-toivotuista laitteistasi. Voit myös tehdä tämän, jos haluat vain säästää varastotilaa. Tämän jälkeen katsotaanpa kaikkia paikkoja, joissa voit myydä varusteitasi Tylypahkan perinnössä:

  • J. Pippinin juomat
  • Tomeet ja pergamentit
  • Olivander
  • Spintwitch Sportingin tarpeet
  • Gladrags Wizardwear
  • Maaginen Nep
  • Brood ja Peck

Kaikki nämä myyjät sijaitsevat itse Hogsmeadessa. Voit vain lähestyä heitä ja vaihtaa vanhat varusteesi helpolla rahalla. Siinä oli kaikki mitä sinun piti tietää ei-toivottujen laitteiden myynnistä Tylypahkan perinnössä. Toivomme, että tämä opas vastasi kysymyksiisi. Kun olet vielä täällä, tarkista miten ansaita rahaa nopeastiMiten ratkaista suorituskykyongelmia ja kuinka lisätä useita vaihdepaikkoja Tylypahkan perintö -osiossa.

Table
  1. Kuinka ja missä myydä ei-toivottuja laitteita Tylypahkan perinnössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up