Elden Ring Academy Scroll: Kuinka saada ja käyttää sitä?

Elden Ring on yksi yksityiskohtaisimmista peleistä taistelun suhteen. Sen lisäksi, että annetaan fyysisiä iskuja viholliseen, joitain niistä voidaan myös käyttää Taika taistelukentällä. Noituudet se on tässä pelissä taikuutta, jonka avulla voit vahingoittaa vastustajia loitsuilla. Noituudet eivät kuitenkaan ole helposti pelaajien käytettävissä. Sen sijaan sinun on hankittava se etsimällä Tärkeimmät elementit. A Akatemian pergamentti se on yksi sellaisista Elden Ringin tärkeimmistä esineistä, jonka avulla voit avata noituuksia. Lue tämä opas loppuun asti saadaksesi tietää Akatemian kääröjen hankkimisesta ja käytöstä.

Mistä löytyy Akatemian kirjakäärö Elden Ringistä?

Saadaksesi Academy Scrollin Elden Ringistä sinun tulee matkustaa etelään Hautausmaa järvialueen Liurniassa. Tarkemmin sanottuna mene osoitteeseen Site of Grace näköalalla järvelleJatka myös liikkumista länteen, kunnes lähestyt aa Hautausmaa. Tapaat pari heistä luurankoja siellä, joten muista kukistaa heidät ensin. Kun voitat heidät, voit kerätä Akatemian käärön a hauta lähellä.

Kuinka käyttää Academy Scrollia ja avata noituutta

Samanlainen kuin Kuninkaallisen talon pergamentti ja Conspectus-pergamentti, Academy Scrolls on toinen keskeinen kohde, joka avaa uusia noituuksia Elden Ringissä. Sinun tarvitsee vain toimittaa tämä rulla a oppinut velho ja vastineeksi sinulle annetaan noituutta. Akatemian rullan avulla voit avata seuraavat noituudet:

 • Hieno Shimmerstone Shard
 • Glimmerstone Quick Shard
  • Anna se Miriel Pastor of Wows, Sorceress Sellen tai Preceptor Seluvis. Kun toimitettu, voit ostaa tämän noituuden vastineeksi 600 riimua.
  • Vaatii 12x älykkyyttä

Noidan asenne opittu

Täältä löydät velhoja, jotka voivat avata uusia noituuksia vastineeksi Academy Scrolleista Elden Ringissä:
Kuvan lähde – Game Guides -kanava (YouTube)

 • Miriel lupausten paimen
  • Se on jättiläinen liikkumaton kilpikonna, joka sijaitsee lupausten kirkossa. Suuntaa East Isleen Liurnia of the Lakes -alueella päästäksesi sinne.
 • Noita Sellen
  • Tämä kauppias löytyy läheltä aarrearkkua reittipisteen raunioista (Limegraven itäosa). Pääset tähän paikkaan helposti käyttämällä "Waypoint Ruins Cellar" -sivustoa. Tämä Site of Grace tulee kuitenkin saataville vain, jos olet voittanut Mad Pumpkin Headin.
 • Preceptor Seluvis
  • Voit tavata tämän Warlockin ja antaa hänelle Akatemian Scrollin Seluvis's Rise -alueella Elden Ringissä. Tarkemmin sanottuna Seluvis's Rise on yksi kolmesta tornista Liurnia dei Laghin 3 Sistersin alueella. Sisäänkäynti tähän paikkaan on auki, kun puhut Rannin kanssa Rannin nousussa.

Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy Elden Ringin Academy Scrolliin. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Elden Ring -oppaat Relow Gameissa.

Table
 1. Mistä löytyy Akatemian kirjakäärö Elden Ringistä?
  1. Kuinka käyttää Academy Scrollia ja avata noituutta
  2. Noidan asenne opittu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up