Elden Ring Geoguessr: Kuinka pelata?

Geoguessr on yksi suosituimmista juhlapeleistä, jolla voit lunastaa kaiken hauskuuden. Se pohjimmiltaan testaa maantieteellistä tietämystäsi antamalla sinulle järkeviä ehdotuksia. Tosielämän karttojen ja paikkojen lisäksi tarjolla on myös joidenkin pelien karttoja. Voisi olla GTA V, Genshin Impact, World of Warcraftja palkinnon voittaja, Elden sormus myös! Vaikka useimmat pelaajat yrittävät vielä selvittää tarvittavia vaiheita Elden Ring Geoguessr, tässä on opas, joka voi auttaa sinua. Lue loppuun asti saadaksesi tietoa sen pelaamisen vaiheista.

Kuinka pelata Elden Ring Geoguessr? – Selitetty

Tässä pelissä kutee satunnaisessa paikassa mistä tahansa Elden Ring -kartalta. Näytön oikeassa alakulmassa on a minikartta. Sinun tarvitsee vain tarkkailla ympäristöäsi huolellisesti. Sinun on myös avattava minikartta ja tunnistettava sijaintisi siitä. Se ei ole niin helppoa kuin miltä näyttää.

Sinulla on todella oltava hyvät havainnointitaidot, sillä pienimmätkin yksityiskohdat ovat tärkeitä Elden Ring Geoguessr:ssä. Muista etsiä paikkoja, kuten a Golden Erdtree, Dungeons jne. Nämä ovat kaikki ensimmäisiä vihjeitäsi sijaintisi tunnistamiseen minikartalla. Kun olet varma sijainnistasi, merkitse se minikarttaan. Mitä lähempänä asemaasi se on, sitä enemmän pisteitä saat kierroksen lopussa. Käytä tätä linkki heittää Elden Ring Geoguessr. Sieltä voit pelata yksin tai ystävien kanssa. Voit myös valita tiedostosta minkä tahansa alueen Altus Plateau, Caelid, Limgrave, Liurnua dei Laghi ja Giant's Mountain. Jos olet kova fani, sinun pitäisi kokeilla sitä Täysi kartta kovaan haasteeseen Tämä kattaa kaiken kuinka pelata Elden Ring Geoguessr. Sillä välin olet täällä, muista tutustua toiseen oppaaseemme Fortnite Geoguessr.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up