Elden Ring Lance Sijainti: Miten päästä

Elden Ring sisältää lukemattomia erilaisia ​​asetyyppejä avattavaksi tai jauhattavaksi. Viimeaikaisen Colosseum-päivityksen vuoksi useat pelaajat etsivät valtavia aseita, miekkoja ja muita raskaita aseita. Yksi niistä sisältää keihään, joka on suuri keihäs, joka voi tehdä massiivisia vahinkoja kaukaa. Kaikista Great Spearsistä se on ainoa ase, jota voidaan käyttää Ashes of Warissa lisäpäivityksiä varten. Mutta mistä löytää tai saada tämä ase? Tutustu sijaintioppaaseemme saadaksesi selville keihään Elden Ringistä.

Kuinka saada Lance Elden Ringiin (sijainti)

Voit saada keihään menemällä sen yläosaan tuhoutunut rakenne kohtaan luoteeseen -lta Limgraven alue. Se sijaitsee osoitteessa lounaaseen -lta Toccamorten katakombit. Kun saavutat kallion reunan, näet alta rauniorakenteen. Voit hypätä alas kalliolta tai käyttää a ratsastaa hevosella saapua sinne.
Kuvan lähde - DiamondLobby YouTubessa. Koska matkan varrella on monia vihollisia, on parasta käyttää a Hevonen torrent. Näitä vihollisia ovat mm Jalat Sotilaat, Godrick Knightja Godrick Soldiers jotka jatkavat partiointia alueella. Kun pääset alas tuhoutuneelle rakenteelle, löydät keihään ylhäältä.

Kuinka käyttää Lance Spearia

Keihäs on täydellinen ase pelaajille, jotka haluavat tehdä pitkän kantaman vahinkoa vihollisilleen. Aiheuttaa 123 vahinkoa vihollisia vastaan ​​Keski-Maassa. Mutta jos haluat lisätä tätä vahinkoa, voit päivittää sen Normaali +25. Keihäs tekee valtavasti vahinkoa 301 Fyysinen vahinko päivittää sen Standard +25:een. Vahvuuteen perustuvien koontiversioiden osalta suosittelemme päivittämistä raskaaseen affiniteettiin. Vaikka hänen Voiman skaalaus on dpäivittämällä sen kanssa Raskas +25 voi muuttaa sen muotoon Yksi taso. Tämän päivityksen myötä se aiheuttaa 277 fyysistä vahinkoa. Voit täyttää tämän aseen tonnilla yhteensopivaa Ashes of Waria, kuten yllä mainittiin. Mutta voit myös käyttää erilaisia ​​talismaaneja lisätäksesi niiden vahinkoa. Pelaajille, jotka etsivät enemmän vahinkoa hevosen selässä, on todellinen herkkupala. Selvitä se vierittämällä alareunaan.

Elden Ring Lance -talismanin sijainti

Löydät Lance Talismanin osoitteesta Koillis -lta Myrskymäki alue sisällä Limgrave. Mene Toccamorten katakombit Armon paikka ja suuntaa a koilliseen suuntaan löytääksesi tämän talismanin. Vaihtoehtoisesti voit myös mennä osoitteeseen Pyhä silta Grace-sivusto. Siirry sieltä sivun yläosaan Golem osa sisään Limgrave.

Kuten kuvauksessa todetaan, tämä talisman kuvaa a Heittää kanssa Ritari. Lance-talisman lisää aiheutettua vahinkoa 15 % hevosen selässä ollessaan. Siksi se voi tehdä merkittävän eliminointityön Kentän johtajat ja vähän valinnaisia ​​kohteita. Siinä kaikki Lancen sijainnista Elden Ringissä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka löytää Gurranq ja suorittaa hänen tehtävänsä, kaikki Deathbirdin paikat, Akatemian pergamentin sijainti ja käyttöJa Lisäksi Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Table
  1. Kuinka saada Lance Elden Ringiin (sijainti)
    1. Kuinka käyttää Lance Spearia
    2. Elden Ring Lance -talismanin sijainti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up