Elden Ring Shadow Of The Erdtree DLC -laajennuksen julkaisupäivä

Kuukausien odotuksen ja erilaisten huhujen jälkeen Elden Ringin DLC-tarinalaajennus on vihdoin julkistettu. Se on nimeltään Shadow of the Erdtree, ja sitä kehittävät parhaillaan FromSoftware ja Bandai Namco. Tämä kauan odotettu DLC-ilmoitus tulee suositun Souls-pelin ensimmäisen vuosipäivän jälkeen. Se on ensimmäinen laajennus historiassa ja on toinen suuri päivitys sen jälkeen Colosseumin päivitys joka esitteli PvP-tilan. Mutta mitä muita mainoksia kaupassa on? Milloin DLC julkaistaan? Tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC:n julkaisupäivästä.

Elden Ring Shadow of the Erdtree (tarinalaajennus DLC) julkaisupäivä

Tällä hetkellä ei ole tietoa Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC -laajennuksen julkaisupäivästä. Virkamies on vahvistanut ja ilmoittanut DLC-laajennuksen Twitter-tili -lta Elden sormus. Uutiset ilmoittivat DLC-laajennuksesta käsitteellinen taide ja ilmoitti, että se on parhaillaan kehitteillä. Konseptitaiteessa oli pitkät vaaleatukkaiset hahmot ratsastamassa Torrentin hevosella ja katsomassa mitä näyttää kuolevalta Erdtreeltä. Nouse, pilvinen, ja vaeltakaamme uusi polku yhdessä.
Tuleva laajennus #ELDENRING Shadow of the Erdtree, on parhaillaan kehitteillä.
Toivomme, että odotat uusia seikkailuja Keski-Maassa. pic.twitter.com/cjJYijM7Mw
— ELDEN RING (@ELDENRING) 28. helmikuuta 2023 Vaikka DLC-ilmoitustwiitti oli melko rajallinen ja lyhyt, virallinen Elden Ring japanilainen sivusto varmisti, että "seurantaraportti on hieman pidemmällä". Joten voimme odottaa lisätietoa DLC:stä ajan myötä. Japanilainen sivusto vahvisti myös, että Shadow of the Erdtree julkaistaan ​​alustoille, mukaan lukien Playstation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S ja Windows PC Steamin kautta. Toistaiseksi ei ole yksityiskohtia juonen, pelattavuuden tai julkaisupäivämäärän suhteen. Mutta varmistamme, että päivitämme tämän oppaan, kun Bandai Namco ja FromSoftware paljastavat lisätietoja tulevasta tarinan DLC-laajennuksesta. Siinä kaikki Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC:n julkaisupäivästä. Jos pidit tästä oppaasta, katso lisää Elden Ring -oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up