Elemental Battlegrounds -koodit (helmikuu 2023)

Elemental Battlegrounds on peli tai kokemus, joka on saanut vetoa 393,1 miljoonaa+ vierailut Robloxissa. Se on toimintataistelupeli, joka pyörii taistelussa muita pelaajia tai ystäviä vastaan. Voit myös kutsua ystäviäsi tai pelata yksin ansaitaksesi palkintoja, kuten timantteja ja sirpaleita. Mutta koska tämä on Roblox-peli, voit myös lunastaa koodeja ansaitaksesi ilmaisia ​​palkintoja tai lahjoituksia. Joten tässä on uusimmat Elemental Battlegrounds -koodit, jotka voit lunastaa.
Vastuuvapauslauseke: Nämä koodit toimivat alkaen 15. helmikuuta 2023, kun viimeksi tarkistimme. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Table
  1. Kaikki Elemental Battlegrounds -koodit (helmikuu 2023)
    1. Vanhentuneet koodit
    2. Kuinka saada lisää koodeja

Kaikki Elemental Battlegrounds -koodit (helmikuu 2023)

Tässä ovat kaikki toimivat tai aktiiviset Elementaaliset taistelukentät Roblox-koodit:

  • FREEDIAMOND20: Lunasta tämä koodi saadaksesi palkkion ilmaisista timanteista.
  • minun pelini 43: Lunasta tämä koodi saadaksesi ilmaisia ​​palkintoja.

Voit liittyä Roblox-ryhmään Pelaajarobotit saada kaksinkertainen palkinto joka päivä.

Vanhentuneet koodit

Tässä ovat koodit, jotka ovat vanhentuneet tai lakanneet toimimasta:

  • Tällä hetkellä niitä on ei vanhentunutta koodia. Mutta varmistamme, että päivitämme luettelon, kun yllä olevat vanhat toimivat koodit lakkaavat toimimasta.

Kuinka saada lisää koodeja

Voit seurata Gamer Robotin kehittäjien sosiaalista mediaa saadaksesi viimeisimmät päivitykset pelistä tai kokemuksesta. Voit seurata niitä visertääliity heidän joukkoonsa discord-palvelintai liity heidän joukkoonsa Roblox ryhmä saadaksesi ajantasaiset päivitykset Elemental Battlegrounds -koodeista. Mutta jos etsit kaikkea yhdestä paikasta, suosittelemme lisäämään tämän sivun kirjanmerkkeihin. Päivitämme listan, kun vanhat, aktiiviset tai toimivat koodit vanhenevat. Ja varmistamme, että päivitämme luettelon, kun uusia koodeja paljastetaan. Sitten voit lyödä CTRL + D pikanäppäin lisätäksesi tämän oppaan kirjanmerkkeihin nyt. Siitä Roblox Elemental Battlegrounds -huijauksissa on kyse. Jos tämä opas auttoi sinua, tutustu valtavaan luetteloomme Roblox pelin koodit JA Roblox-tarjouskoodit ilmaisia ​​palkintoja tai lahjoituksia täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up