Esports-koulutuksen merkitys nouseville pelaajille

Digitalisaation jälkeen teknologia on vaikuttanut kaikkiin toimialoihin, eikä e-urheilu ole poikkeus. Esportissa joukkueet kilpailevat järjestetyissä videopeliturnauksissa, enimmäkseen verkossa. Siksi useat pelaajat työskentelevät yhdessä kilpaillakseen vastustajajoukkuetta vastaan ​​ja voittaakseen pelin. Se vaatii sinnikkyyttä, taitojen kehittymistä, harjoittelua ja tiimihenkeä. Jotta pelaajat menestyisivät, heidän täytyy työskennellä yhdessä joukkueena, ratkaista ongelmat nopeasti, vastata nopeasti ja kommunikoida tehokkaasti. College esportsista on tullut uskomattoman suosittu viime vuosina. Videopelien pelaamisesta huoneissaan on nyt tullut enemmän kuin yleinen käytäntö. Lisäksi suurimmat esports-ohjelmat tarjoavat opiskelija-urheilijoille huomattavia taloudellisia avustusmahdollisuuksia, ja ne sijaitsevat korkeakouluissa, joilla on hyvä akateeminen maine, huippuluokan tilat ja huipputeknologia. Asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että esports tarjoaa monia etuja, jotka laajenevat tämän dynaamisen alan rinnalla. Näin opiskelijat voivat oppia ja kehittyä eSportin kautta sekä osallistua kilpailuihin, mahdollisuuden ansaita rahaa suosikkiharrastuksestaan ​​ja liittyä upeisiin peliyhteisöihin ympäri maailmaa. Ihmiset voivat aluksi olla huolissaan siitä, tarjotaanko e-urheilua korkeakoulutoimintana. Tutkimus leikkipohjaisen oppimisen ja koulun ulkopuoliseen toimintaan osallistumisen vaikutuksista yleensä on kuitenkin osoittanut, että näillä toimilla on useita kognitiivisia, käyttäytymiseen liittyviä ja sosiaalisia etuja. Lisäksi positiivinen vaikutus opiskelijoiden itsetuntoon, akateemisten tulosten paraneminen ja keskittymiskyvyn lisääntyminen ovat vain joitakin olennaisia ​​etuja. Koulut ja yliopistot voivat hyötyä opiskelijoiden innostuksesta ja kiinnostuksesta videopeleihin laajentamalla sitä luomalla koulujen tukemia koulun ulkopuolisia esports-joukkueita ja liigoja.

Nykyinen skenaario eSports koulutuksesta
Esports on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista toimialoista, joka kilpailee muiden perinteisten viihdemuotojen, kuten elokuvien ja musiikin, kanssa ja varjostaa niitä. Intia on epäilemättä yksi suurimmista nousevista esportin markkinoista. Se on kansakunta, josta kaikki puhuvat, koska sitä pidetään nousevana maailmanlaajuisena peli- ja e-urheilukeskuksena. Turnausten määrä ja kilpailijoiden käytettävissä oleva palkintopotti on kasvanut dramaattisesti, ja mobiilipeleillä on merkittävä rooli trendeissä. Siksi on erittäin tärkeää, että ymmärrät joitain tämän suuren ja voimakkaan orastavan viihdeteollisuuden liikkeellepanevia voimia.
Esports-koulutuksen edut
Tuottoisia urapolkuja
Uskomattomilla pelitaidoilla on monia ammattikäyttöä. Nuoret hankkivat olennaista tietoa uusien esineiden suunnittelusta ja mainostamisesta syventymällä joidenkin suosituimpien pelien yksityiskohtiin. Lisäksi esports on aloitusalusta joillekin kukoistavan pelialan jännittävimmille ammateille, laadunvalvontainsinööreistä ja graafikoista pyrkiviin suunnittelijoihin, pelaajiin, vaikuttajiin ja insinööreihin. Kilpailun lisäksi e-urheilussa on kasvavia uranäkymiä, mukaan lukien lähetykset, markkinointi, graafinen suunnittelu, mediatuotanto, vieraanvaraisuus, valmennus ja urheiluhallinto.
Uusia ohjelmia ja tutkintoja
Jotkut korkeakoulut ja yliopistot ovat kehittäneet uusia koulutushankkeita, tutkintoja ja täydennyskoulutuskursseja yrittäjyydestä, e-urheilun hallinnasta ja pelisuunnittelusta esportsin ansiosta. Jotkut yliopistot tarjoavat opiskelijoille perustiedot urheiluteollisuudesta, urheiluhallinnon akateemisesta alasta ja tietokonepelien suunnittelusta ohjelmien, kuten BSc ja BSc (Hons) animaatiossa ja pelaamisessa, sekä BCA- ja muiden sertifiointikurssien kautta. Nämä kurssit auttavat opiskelijoita valmistautumaan uraan harjoittaessaan intohimoaan pelaamiseen. Tämän seurauksena useammat koulut ja yliopistot käynnistävät todennäköisesti uusia kursseja, ohjelmia ja tutkintoja, kun esports-ohjelmat kasvavat.
Kehitä parempia sosiaalisia ja käyttäytymistaitoja
Tiimiin osallistuvat opiskelijat parantavat sosiaalisia ja käyttäytymistaitojaan, mikä hyödyttää heitä kaikilla elämän osa-alueilla. Esports-tiimit auttavat heitä oppimaan käsittelemään haasteita, kommunikoimaan tehokkaasti, tekemään tehokasta tiimityötä ja tarjoamaan mahdollisuuksia sitoutua toisiinsa. Nämä taidot omaavat oppilaat suoriutuvat paremmin luokassa, heistä tulee parempia opiskelijoita ja ongelmanratkaisijoita ja tulevat paremmin toimeen muiden opiskelijoiden kanssa.
Terävöittää oppimistaitoja
Esports tarjoaa pelaajille arvokkaita taitoja, jotka auttavat heitä laajemmassa oppimisprosessissa. Olennaisia ​​taitoja ovat ongelmanratkaisu analyysin avulla, ajanhallinta, kommunikaatio ja ryhmätyö. Lisäksi videopelien pelaaminen voi terävöittää keskittymistä ja huomiokykyä sekä parantaa muistia ja visuaalista havaintoa. Kaikki nämä hankitut taidot antavat opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa parempia tuloksia koulutusmaailmassa.
Älä viitsi!
Korkeakouluissa ja yliopistoissa e-urheilu lisääntyy, mikä tarjoaa mahdollisuuden luoda akateemisia ja koulun ulkopuolisia kilpailullisia peliohjelmia. Esport ja siihen liittyvät osa-alueet alkavat kuulua opetussuunnitelmiin. Lisäksi insinööri-, liike-, viestintä- ja tietokonesuunnitteluosastot alkoivat tarjota peli- ja urheilutunteja. Siksi oppilaitosten tulee harkita huolellisesti, sopiiko esports-ohjelma heidän kampuskulttuuriinsa ja pysyä kilpailukykyisenä.

Table

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up