Estä veden jäätyminen Minecraftissa (parempia tapoja)

Vesiputous Se on tärkeä resurssi Minecraftissa, joten pelaajat etsivät tapoja välttää se jäätymistä. Tässä pelissä voit suorittaa monia toimintoja, kuten maanviljelyä, kalastusta, askartelua ja paljon muuta. Mutta maanviljelykseen tarvitset vesilähteen. Sisään lumiset biomit, vettä on vaikea löytää. Se myös jäätyy ajan myötä, joten on tärkeää oppia estämään se. Tämä opas kertoo, kuinka estää veden muuttuminen jääksi.

Kuinka estää veden jäätyminen Minecraftissa

Miten vesi muuttuu jääksi?

Ymmärtääksesi, kuinka estää veden muuttuminen jääksi, on tärkeää ymmärtää sen mekanismit. Minecraftissa vesi voi muuttua jääksi seuraavista syistä:

  • Kylmien biomien vesilähteet muuttuvat jääksi, jos se on suoraan jäätä alttiina taivaalle lohkon yläpuolella.
  • Se jäätyy, jos Valon taso lohkon joka puolella on vähemmän kuin 13.
  • Se myös roikkuu, jos on ainakin vaakasuoraan vierekkäinen ei-vesilohko. Se tarkoittaa, että jos sinulla on säiliö täynnä vettä, se alkaa muuttua jääksi seinistä keskustaan.

Nyt kun tiedät olosuhteet, joissa vesi jäätyy, voit ryhtyä toimiin estääksesi sen.

Kuinka pysäyttää veden jäätyminen Minecraftissa

Ensimmäinen ehto sanoo, että veden on oltava alttiina taivaalle. Joten paras tapa estää sitä jäätymästä on rakentaa sellainen rakenne peittää lohkon yläosan. Rakenteen korkeudella ei ole väliä, kunhan se estää altistumisen ylhäältä. Toista ehtoa käyttämällä voit ympäröidä vesilohkon antaa potkut. Tapoja on useita, mutta parhaat vaihtoehdot olisivat taskulamput ja Lyhdyt. Tämä lopettaa jäätymisen ja antaa myös valoa yöllä. Siinä kaikki meistä veden jäätymisen estämiseksi Minecraftissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka tehdä rautaharkkokäy meillä Minecraft-osio pian.

Table
  1. Kuinka estää veden jäätyminen Minecraftissa
    1. Miten vesi muuttuu jääksi?
    2. Kuinka pysäyttää veden jäätyminen Minecraftissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up