FE Engage Mainline ja Canon To Fire Emblem -sarja?

FE Engage on melkein valmis, ja ihmiset ihmettelevät, onko se pääpeli. Viime vuodet ovat olleet hyviä Fire Emblem -faneille, sillä juuri viime vuonna saimme FE Warriors: Three Hopesin. Mutta koska tämä peli ei ole suoraan FE: Three Houses -pelin kaanon, pelaajat haluavat tietää, mikä tämän pelin tilanne on. Joten tässä on se, mitä sinun pitäisi tietää, onko Fire Emblem Engage pääpeli ja onko se canon.

Table
  1. Fire Emblem Engage Mainline & Canon?
    1. Kuinka kihlasormukset toimivat

Fire Emblem Engage Mainline & Canon?

Kyllä, Fire Emblem Engage on ydinpeli ja tulee olemaan sarjan kanon. Sarjan edellinen peli oli FE: Three Houses. Ja suurin todiste siitä, että se on kaanon, on sen yhteys edellisen pelin hahmoihin. FE Engagella on uusi pelimekanismi, joka tunnetaan nimellä Engage Rings. Tämän avulla voit kutsua kuuluisia hahmoja aikaisemmista nimikkeistä. Jotkut näistä sisältävät:

  • ti
  • Lyn
  • Lucina
  • Byletit
  • Corrin

Mutta yllä oleva oli vain muutamia mainitakseni. Sarjassa "The Divine Dragon Awakens!" pelin traileri. Voimme nähdä päähenkilön kihlasormuksella kutsumaan Marthin. Ja vuorovaikutuksen aikana hahmomme kysyy "Kuinka minä menin?". Mihin Marth vastaa: "No, sinä olit mukava, kuten nyt olet. Kaikkea ei tarvitse muistaa kerralla." Tämä tarkoittaa, että Marth tuntee hahmomme aikaisemmin ja heillä on jonkin verran historiaa. Joten voimme myös odottaa saavamme enemmän tietoa päähenkilön suhteesta muihin Emblemiin, kun etenemme pelin läpi. Mutta emme vielä tiedä, mihin tämä peli osuu sarjan aikajanalla.

Kuinka kihlasormukset toimivat

Sinun on varustettava tunnusrenkaat synkronoidaksesi yksiköt tunnuksen kanssa. Tämä on hyödyllinen paitsi heidän erilaisten tilastojensa kasvattamisessa, myös erityisten Emblem-ominaisuuksien antamisessa. Parasta on, että voit yhdistää yksikkösi ja tunnuksesi, joka tunnetaan nimellä Engagement parantaaksesi taistelukykyäsi. Tämän avulla voit käyttää aseita ja harjoittaa taitoja. Tämä kattaa tämän oppaan siitä, onko Fire Emblem Engage Canon ja onko se sarjan päälinja. Suosittelen tutustumaan meidän FE Engage oppaita saadaksesi apua tämän pelin muihin aiheisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up