FIFA 23: Kuinka suorittaa polkupyöräpotku

Jos haluat oppia kaatunut FIFA 23:ssa, olet tullut oikeaan paikkaan. On olemassa monia räikeitä liikkeitä, joiden avulla voit esitellä taitojasi, mutta yksikään ei ole lähellä maalia polkupyöräpotkulla. FIFA:ssa voit ajaa sellaisen itse. Vaikka se onkin hieman monimutkaista, lupaamme, että se ei ole niin vaikeaa kuin oikeassa elämässä.

Table
 1. Kuinka tehdä polkupyöräpotku FIFA 23:ssa
  1. Vinkkejä maalin tekemiseen Bicycle Kick -pelillä FIFA 23 -pelissä

Kuinka tehdä polkupyöräpotku FIFA 23:ssa

Suorita polkupyöräpotku FIFA 23 -pelissä seisomalla ylisyötön alla ja pitämällä kiinni L2 + ympyrä HP:lle TAI LT + B -painike Xboxille. Et tarvitse taitoliikettä suorittaaksesi tämän potkun. Kuitenkin tämä jalkapallo kuuluu "tyylipari" kategoria. Joten paremmat mahdollisuudet tehdä se onnistuneesti on käyttää pelaajaa, jolla on Flair-ominaisuus. L2- tai LT-painikkeet aktivoivat lahjakkuuden mekaanikon, jonka avulla voit suorittaa näyttäviä liikkeitä.

Vinkkejä maalin tekemiseen Bicycle Kick -pelillä FIFA 23 -pelissä

Tässä on parhaat vinkit maalin tekemiseen pyöräpotkulla maalin poistamiseksi:

 • Syötä pallo ilmaan seuraavalla yhdistelmällä:
  • Peli asema: Pidä L1 + neliö
  • Xboxit: Pidä LB + X painettuna
 • Tarkista pelaajan asema ennen ristin ohittamista. Tai käytä Sombrero-leffa tee se samalla soittimella.
 • Varmista, että polkupyöräpotkua suorittavalla pelaajalla ei ole potkua puolustajia hänen ympärillään. Puolustajat heittävät pallon ulos ennen kuin voit juosta sen.
 • Vältä kulmia suorittaa tämän tempun, koska maalinteko on paljon vaikeampaa. Jos kuitenkin haluat yrittää, valitse lähimpänä oleva pelaaja ja maali.
 • Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, harjoittele, kunnes saat sen oikein. Ajoitus voi olla hieman hankalaa, mutta harjoittelemalla saat sen oikein.

Tämä kaikki on meiltä, ​​kuinka suorittaa Bicycle Kick FIFA 23:ssa. Lisää sisältöä, kuten Kuinka lyödä rangaistuspotkumuista käydä meillä FIFA 23 oppaat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up