Fire Emblem Engage Rewind -mekaanikko

Fire Emblem Engage on Fire Emblem -sarjan uusin peli. Ja koska se on melko uusi, pelaajat eivät malta odottaa nähdäkseen, mitä uutta ja mikä palaa peliin. Yksi tällainen pelimekaanikko, joka saa pelaajat ajattelemaan, on palaako Rewind Mechanic Fire Emblem Engageen. Tämä pelimekaniikka oli tärkeä näkökohta pelisarjan uusimpien osien taisteluissa. Koska olet täällä, haluat myös Rewind Mechanicin FE Engageen ja odotat innolla uutisia. Ei enää odottelua, sillä tämä opas on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää tästä pelimekaniikasta.

Table
  1. Mikä on Fire Emblem Engagen kelausmekaanikko?
    1. Onko FE Engagessa kelausmekanismi?
    2. Mikä on FE Engagen kelausraja?

Mikä on Fire Emblem Engagen kelausmekaanikko?

Yksi taistelujen tärkeimmistä puolista olisi kyky peruuttaa väärä liike. Ja vetäytymisellä tarkoitamme ilmeisesti uudelleen tekemistä. Tämä on FE Engagen kelausmekaanikko. Sen avulla voit palata takaisin ja kumota jokin niistä liikkeistä, jotka ovat saattaneet mennä sinulle pieleen. Esim, voit palata pelastamaan liittolaisen tai kumoamaan virheen.
Sinun on kuitenkin käytettävä kelausmekaanikkoa ennen kuin sitoudut toiseen siirtoon Fire Emblem Engagessa. Mekaniikka on paljon selkeämpi, kun peli on käynnissä täydellä kapasiteetilla.

Onko FE Engagessa kelausmekanismi?

Kyllä, japanilainen Twitter-tili Palon tunnus melkein vahvisti tämän mekanikon olemassaolon uudessa pelissä. The Takaisinkelausmekaniikka kuuluu Dragon Time Crystalin alle jonka avulla voit tehdä tämän. Kuten edellä mainittiin, voit käyttää sitä pelastaaksesi liittolaisen tappiolta tai jos haluat kumota huonon liikkeen. 「竜 の の 時」 を を と 、 、 出撃 行動 以前 の の 時点 まで 、 やり 直す ことができ 仲間 が 倒 倒 れ た とき や 、 間違え て て を てしまっ てしまっ てしまっ てしまっ た たとき など など などににできます。#FEエンゲージ pic.twitter.com/H3A0uWt83L
— 『ファイアーエムブレム』総合 (@FireEmblemJP) 13. joulukuuta 2022

Mikä on FE Engagen kelausraja?

Twitter-ilmoituksen videon mukaan tekemiesi kelausten määrällä ei näytä olevan mitään rajoitusta. Kuitenkin, kun verrataan pelin aikaisempia osia, kiinteä määrä maksuja asetetaan pian. Päivitämme vastauksen tähän pian. Siinä kaikki Fire Emblem Engagen kelausmekaanikko. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme FE Engage oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up