Fire Emblem Engage Top Units Tier List (tammikuu 2023)

Fire Emblem Engagen julkaisun myötä kaikki suositun JRPG-sarjan hauskuus koetaan nyt uudelleen. Kun ryhdyt voittamaan Tunturilohikäärmeen, kohtaat häikäilemättömiä vihollisia. Joten sinun on koottava joukko rohkeita ja vahvoja sotilaita. Lista yksiköistä, jotka voidaan värvätä tähän peliin, on kuitenkin liian pitkä. Tämä saattaa hämmentää sinua referenssiyksikön valinnassa. Parhaat hahmot sisältävä tasoluettelo voi kuitenkin ratkaista kaikki ongelmat tässä. Jos etsit jo tällaista luetteloa, matkasi on suoritettu. Lue tämä opas a Luettelo Fire Emblem Engagen parhaista yksikkötasoista.

Mikä on Fire Emblem Engagen paras yksikkö? – Tasoluettelo

Tässä on tasoluettelo parhaista yksiköistä, jotka voivat helposti antaa sinulle etua FE Engagessa: Persoonallisuudet
Taso
Alear (nainen + mies) S Chloe S Seadall S Ivy S Kagetsu S Hortensia S Veyle S Mauvier S Framme A Alfred A Celine A Diamant A Alcryst A Lapis A Timerra A Fogado A Rosado A Clanne B Vander B Louis B Jade B Merrin B Pandreo B Bunet B Zelkov B Yunaka B Boucheron C Etie C Amber C Panette C Goldmary C Anna C Lindon C Citrinne D Jean D Saphir D Yllä oleva oli tasoluettelomme FE Engagen parhaista yksiköistä. Nämä hahmot on luokiteltu vahvuuksiensa ja kykyjensä mukaan. S-tason yksiköt ovat vahvimmat, kun taas seuraavat yksiköt (A, B, C ja D) ovat suhteellisen heikompia. On mahdollista, että näkemyksesi ja mielipiteesi voivat olla erilaisia ​​tässä luettelossa.
Lue myös | Kaikki yksikkötyypit Fire Emblem Engagessa
Tämä kattaa kaiken FE Engage -yksikkötasoluettelon. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Fire Emblem Engage Guide Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up