Fire Emblem Vuokraa taitopisteitä

Yksi FE Engagen pelaamisen tärkeimmistä osista on avata yhä enemmän taitoja jokaiselle yksikkösi jäsenelle. Vaikka se ei irtoa niin helposti, on aivan välttämätöntä hioa se ja käyttää sitä sitten oikeassa paikassa. Tämä vie meidät SP- tai taitopisteisiin. Joten kuinka viljellä taitopisteitä Fire Emblem Engagessa. Voit tehdä tämän useilla tavoilla, ja tämä opas auttaa sinua tekemään sen helposti. Koska aiot laajentaa yksikköjesi tehoja, suosittelemme, että tutustut tähän oppaaseen ja opit hankkimaan SP:n FE Engagessa.

Kuinka kerätä taitopisteitä Fire Emblem Engagessa

Vaikka on olemassa muutamia tapoja saada SP FE Engagessa, ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varustaa yksikkö Emblem Ring -renkaalla. Kun teet sen, voit hankkia tarvittavat pisteet ja sitten avata nämä taidot. Kun lukitus on avattu, et tarvitse sormusta hyökkäyksen käyttämiseen. Tämän mielessä sinun kannattaa myös käyttää pisteitäsi huolellisesti. Nyt kun tiedät kuinka hyödyllisiä ne ovat, voit kasvattaa taitopisteitä Fire Emblem Engagessa seuraavasti:

  • Kun rengas on varustettu, voita niin monta vihollista kuin pystyt. Ansaitset enemmän SP.
  • Taistelujen välissä olet sallittu 3 normaalia harjoittelua, joissa voit taistella liittolaisia ​​vastaan ja ansaitse monia taitopisteitä.
  • Hopea Korruptoituneet viholliset tarjoaa sinulle entistä enemmän SP. Päihitä heidät saadaksesi enemmän taitopisteitä FE Engagessa.
  • Kaksi tunnuskykyä kutsutaan nimellä Suuren uhrauksen ja perinnön taidot. Yhdessä käytettynä voit parantaa yksikköjesi HP:tä ja saada siten SP:n FE Engagessa.

Siinä on kyse taitopisteiden kasvattamisesta Fire Emblem Engagessa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme FE Engage oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up