Fly Amanitan sijainti Sons Of The Forestissa

Haluatko tietää Fly Amanitan sijainnin Sons of The Forestissa? Sitten olet oikeassa paikassa. Endnight Gamesin uusin julkaisu on avoimen maailman selviytymispeli, jossa on paljon tutkittavaa. Kuten Metsässä, pelaajien on selviydyttävä tappavien mutanttien hyökkäyksistä samalla kun he etsivät ruokaa ja tarvikkeita. Sähköt, laitteistot, kasvit, hedelmät, panssarit, aseet – etsintä ei lopu koskaan. Yksi tällainen esine, josta monet pelaajat ovat kiinnostuneita, on sienityyppi nimeltä Fly Amanita. Täältä löydät sen.

Table
  1. Fly Amanitan sijainti Sons Of The Forestissa
    1. Voitko käyttää lentävää amanitaa?

Fly Amanitan sijainti Sons Of The Forestissa

Fly Amanita -sieniä löytyy Sons of The Forestin kartan eri osista. Löydät ne enimmäkseen metsän puiden juuresta. Ne ovat melko yleisiä saarella, mutta ole varovainen, nämä sienet ovat myrkyllisiä. Voit havaita ne helposti niiden helposti erotettavissa olevan punaisen korkin ja valkoisten täplien perusteella. Niiden kasvu ja muoto ovat erilaisia. Alla olevassa kuvassa näkyy yksi paikoista, joista löydät Fly Amanita -sienirypäleen:

Voitko käyttää lentävää amanitaa?

Tällä hetkellä Fly Amanitaa ei voi käyttää mihinkään tarkoitukseen Sons of The Forestissa. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että sieni on myrkyllinen, aivan kuten oikeassa elämässä. Jos hahmosi kuluttaa sen, hän menettää välittömästi osan terveydestään. Käsittele siis näitä sieniä varoen.
Toisin kuin Pup Devil, jota voidaan käyttää Energy+ -sekoitusten luomiseen, Flying Amanitalla ei ole askarteluarvoa. Sitä ei myöskään voi syödä kuten shiitake-sieniä pelissä. Siinä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Fly Amanitan sijainnista Sons of The Forestissa. Toivomme, että tämä opas ratkaisi epäilyksesi. Kun olet täällä, tarkista kuinka valmistaa ruokaa, kuinka kalastaaJA miten luodaan meidän Metsän lapset osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up