Forspoken Combat Tips 101 - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Forspokenin Athian hirvittävät olennot voivat helposti voittaa sinut, jos et ole hyvin valmistautunut. Jos olet vasta aloittamassa pelaamista, meillä on vinkki. On luultavasti parasta, jos jätät ne rauhaan tai palaat takaisin, kun sinulla on parempia päivityksiä. Jos kuitenkin kamppailet niitä vastaan ​​jopa parhaiden päivitysten kanssa, sinun ei tarvitse enää huolehtia. Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat Forspoken-taisteluvinkit.

Table
 1. Forspoken Combat Tips 101 – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
  1. Kerää ne mana-altaat
  2. Skannaa ympäristösi
  3. Tornit ketään?
  4. Ei enää parkouria
  5. Jatka varusteidesi päivittämistä

Forspoken Combat Tips 101 – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Vihamielisiä olentoja Forspokenissa voi olla kourallinen, jos et tiedä kuinka käsitellä niitä oikein. Voit voittaa missä tahansa taistelussa vain, jos käytät tuhoisia taikuuttasi ja yhtä hyviä liikekykyjäsi. Tässä ovat Forspokenin taisteluvinkit, jotka sinun tulee pitää mielessä:

Kerää ne mana-altaat

Tämä on tärkein asia, jota ei voi korostaa tarpeeksi. Mana-altaat ovat sinivalkoisia hehkuvia pylväitäsi, jotka ovat hajallaan Athiassa. Vaikea olla huomaamatta niitä. Lisäksi sinun ei tarvitse edes vaivaa saada niitä. Juokse vain näiden Mana-altaiden läpi, siinä se! Mana on käytännössä sinun valuuttasi Forspoken-tason nousuun. Ansaitset yhden pisteen jokaisesta poolista. Kun saat tarpeeksi niitä, voit käyttää niitä myös uusien loitsujen ostamiseen. Ne ovat aikasi arvoisia!
Lue myös: Kuinka parantua Forspokenissa

Skannaa ympäristösi

Paina vain omaasi D-tyyny ylös ottaaksesi rannekorun skannauksen käyttöön Forspokenissa. Tämä on yksinkertainen mutta varsin hyödyllinen tapa tietää, mitä tehdä seuraavaksi. Freyn kädessä oleva rannekoru voi nopeasti skannata lähialueen. Tämä voi auttaa sinua saamaan käsityksen kunkin olennon vahvuudesta ja heikkoudesta. Se myös ilmoittaa sinulle, mitkä loitsut olisivat kestäviä ja mitkä toimisivat paremmin.

Tornit ketään?

Tornit ovat parhaita kumppaneitasi Forspokenissa. Kun olet vuorovaikutuksessa näiden tornien kanssa, voit skannata koko alueen ja merkitä kaiken näkemäsi kartalle. Nämä tornit ovat pelin parhaita navigointityökaluja. Se on erittäin hyödyllinen, koska se kertoo sinulle kaikista toiminnoista, joita voit tehdä lähistöllä.

Ei enää parkouria

Toinen taisteluvinkki Forspokenissa on käyttää Magic Parkouria niin paljon kuin mahdollista. Voit tehdä tämän painamalla "O"-painike. PS5-ohjaimessasi. Nopeasta ylimaailman resurssien etsimisestä vastustajiesi elementaaristen hyökkäysten välttämiseen – Magic Parkour on vastauksesi kaikkeen.

Se kuluttaa kuitenkin osan kestävyydestäsi joka kerta, kun käytät sitä. Se voi myös auttaa sinua välttämään kaikki hyökkäykset paitsi ne, joissa on salama "X" symboli.. Näitä varten sinun on pysyttävä mahdollisimman kaukana vihollisesta.

Jatka varusteidesi päivittämistä

Yksi alkeellisimmista, mutta usein huomiotta jätetyistä vinkeistä: vaihdepäivitykset. Jos huomaat änkyttäväsi heikoimpiakin vastustajia vastaan, on aika päivittää varusteitasi. Freyn päivitettävät laitteet sisältävät hänet takki, kaulakoru Ja naulata Kiillottaa - epäsovinnaista eikö? Niin mekin luulimme. Käytä rannekorun skannausta mahdollisimman paljon kerätäksesi arvokkaita resursseja alueelta. Jatka esineiden käyttöä varusteidesi tilastojen päivittämiseen, mikä puolestaan ​​parantaa puolustus-, terveys- ja taikuuttasi. Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää kaikista Forspokenin taisteluvinkeistä. Jos olet vasta aloittamassa tämän pelin pelaamista, katso meidän Hylätty Relow Game -osiossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up