Fortnite Infinite Hammer Glitch (selitetty)

Luku 4:n kauden 1 julkaisun myötä Fortniteen on lisätty useita uusia ominaisuuksia ja pelimekaniikkoja. Geralt of the Rivian, MHA:n All Mightin ja Dekun kanssa uusi päivitys tuo myös Shockwave Hammerin. Kuten nimestä voi päätellä, tämän vasaran avulla pelaajat voivat käsitellä AoE-vaurioita shokkiaaltojen avulla. Tämän lisäksi voit myös pomppia ilmaan tällä vasaralla. Mutta valitettavasti tämä uusi apuväline näyttää olevan rikki. Joten tässä on kaikki mitä sinun tulee tietää Fortniten Infinite Hammer Glitchistä.

Mikä on Infinite Shockwave Hammer Glitch Fortnitessa

Äärettömän vasaran häiriön ansiosta pelaajat voivat pomppia äärettömästi napauttamalla vesistö Fortnitessa. Shockwave-vasara jatkaa pomppimista niin pitkälle kuin mahdollista. Tätä häiriötä varten sinun on painettava hyppypainiketta lähellä vesistöä. Kun se kestäisi lisää shokkiaaltovasaroita tehdä niin, tämä häiriö antaa pelaajille mahdollisuuden pomppia loputtomiin vain yhdellä. Tämä häiriö ei myöskään laukaise mitään toipumisajat jonka avulla voit pomppia rajoittamattoman määrän kertoja.
Kuvan lähde - GKI YouTubessa. Shockwave Hammerin käyttöönoton myötä Fortnite-yhteisö oli jo jakautunut. Ja tämä häiriö pahensi ehdottomasti tilannetta. Tämä johtuu siitä, että jotkut pelaajat nauttivat tästä häiriöstä sen kyvyn vuoksi pomppia loputtomasti. Mutta päinvastoin, jotkut pelaajat haluaisivat tasaisempaa peliä useilla iskuaaltovasaroilla. Fortnite kuitenkin varmasti tekee ratkaista tämä häiriö pelin tekemiseksi tasapainoisempi. Siihen asti suosittelemme, että saat parhaan hyödyn Shockwave Hammerista. Tämä uusi ase tai esine voidaan jättää hyllylle äärettömän kimmojen hyväksikäytön vuoksi. Ainakin ranking- tai kilpailuotteluissa. Jos näin on, päivitämme tämän artikkelin. Tässä on GKI:n YouTubeen lataama video: Tässä on kyse Fortniten loputtomasta vasaran häiriöstä. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka saada Guardian Shield, kuinka saada Snowball Launcher, kuinka muuttaa ikääsija Lisää Fortnite oppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up