Fortnite luvun 4 kausi 2 julkaisupäivä, vuodot ja spekulaatiot

Olemme kulkeneet pitkän matkan Fortniten luvun 1 jälkeen, eikä mikään tunnu samalta sen jälkeen. Luku 4:n kausi 1 on suuri menestys Epic Gamesille, joten fanit ihmettelevät jo Fortniten kauden 2 julkaisupäivää.

Table
  1. Fortnite Chapter 4 -kauden 2 julkaisupäivä
    1. Fortnite Luku 4 kausi 2 Vuodot ja spekulaatiot

Fortnite Chapter 4 -kauden 2 julkaisupäivä

Itse pelin mukaan julkaisupäivän pitäisi olla noin 11. maaliskuuta 2023. Battle Pass vanhenee 10. maaliskuuta 2023, ja fanit ovat odottaneet seuraavaa kautta jo yli kuukauden. Vaikka tämä päivämäärä saattaa pidentyä pelin muutoksista riippuen, alustavan julkaisupäivän pitäisi olla noin 3 kuukautta edellisen kauden julkaisupäivän jälkeen. Luku 4 Kausi 1 julkaistiin 4. joulukuuta 2022, ja jos laskemme, uusi kausi ilmestyy viikonloppuna.

Fortnite Luku 4 kausi 2 Vuodot ja spekulaatiot

Tammikuusta 2023 alkaen n suuria tappioita on nähty internetissä. Löydetyt voidaan mahdollisesti pitää karttojen ja pelattavuuden päivityksenä. Kuitenkin ovela twiitti perustajalta ja toimitusjohtajalta, sanoo Tim Sweeney "Ensi vuonna iOS!" voisi olettaa Fortniten paluuta iOS:lle. Jos muistat, Fortnite kiellettiin iOS:stä vuoden 2020 oikeudellisen kiistan jälkeen, ja fanit ovat odottaneet sen paluuta siitä lähtien. Artikkelissa puhutaan myös uudesta iOS 17:n sivulataussovelluksen päivityksestä, mikä tarkoittaa, että saatat löytää itsesi Epic Game Storesta puhelimellasi. Tämä tarkoittaa, että Fortnite Chapter 4 Season 2 julkaistaan ​​myös iOS:lle. No, uudella kaudella ei välttämättä ole suuria muutoksia, pelin yhteistyöstä Family Guyn ja Doomin kanssa on puhuttu paljon. Kun Doom Guy esiteltiin kaudella 1, fanit eivät malta odottaa näkevänsä Peter Griffinin perheen isänä kauden 2 uudessa versiossa. Epic Games päivittää säännöllisesti pelejään ja käynnistää uusia yhteistyöprojekteja ajoittain. pitää fanit varpaillaan. Uusi kausi ei tietenkään petä sinua. Uusilla skineillä ja kosmetiikalla Fortnite Chapter 4 Season 2 ylittää varmasti odotukset ja tuo kokonaan uuden käyttökokemuksen. Tämä tiivistää Fortnite Chapter 4:n kauden 2 julkaisupäivän, vuodot ja spekulaatiot. Pidämme sinut ajan tasalla, kun uutta tietoa ilmaantuu. Ja lisätietoja tästä pelistä löydät meidän Fortnite oppaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up