Fortnite-tuotekauppa huomenna Tracker 2023 (ennusteet)

Fortniten päivittäistavarakauppa muuttuu ja nollautuu joka päivä klo 00:00 UTC Niinpä monien uusien skinien, kosmetiikka-, hymiö- ja pakkausvaihtoehtojen ansiosta pelaajat haluavat pysyä ajan tasalla huomisen Item Shopin ennusteista. Näin voit selvittää, mitkä tuotteet voidaan palauttaa ostettavaksi V-buckin kautta.

Table
  1. Fortnite-tuotekauppa huomenna (ennuste)
    1. Kuinka ennustaa tavarakaupan kierto?

Fortnite-tuotekauppa huomenna (ennuste)

kuvan luotto: fnbr.co Saadaksesi selville, mitä kosmetiikkaa, hymiöitä ja skinejä voi esiintyä Tuotekaupassa, mene osoitteeseen @FortniteDailyja ota ilmoitukset käyttöön (pysy ajan tasalla painamalla Seuraa ja napsauttamalla kellokuvaketta). Voit myös tarkistaa heidän jäljittäjien verkkosivusto ennustesivulta näet, mitkä tuotteet ovat odotettavissa aikaisemmin (päivämäärineen) ja mitkä palaavat usein.

Kuinka ennustaa tavarakaupan kierto?

Fortnite-tuotekaupan kiertoa voidaan ennustaa pelihistoriassa niiden ulkoasun ja myymälässä uudelleen esiintymisen mallin perusteella. Tätä ei voi tehdä manuaalisesti, minkä vuoksi on sivustoja, jotka selvittävät tämän koodin avulla. Löydät lisää ennusteita verkosta, ja vaikka ne eivät ehkä ole 100 % tarkkoja, ne voivat antaa sinulle käsityksen siitä, mitä odottaa. Tietyn esineen uudelleensyntyminen voi myös vaikuttaa tavaroiden harvinaisuuteen (eeppinen/harvinainen), on myös joitain erikoistuotteita, joilla on ollut pisin odotus ikinä. Näitä ovat Mako Glider (harvinainen), koodinimeltään ELF-asu (harvinainen), Raptor Glider (harvinainen), Drumbeat Pickaxe (melko harvinainen), Rogue Agent -asu (eeppinen) ja cool emote (eeppinen). Edellä mainittu tuotekauppa/skin tracker -verkkosivusto laskee keskimääräisen odotusajan, tämänhetkisen odotusajan ja esittää historiatietojen perusteella ennusteensa odotetusta päivämäärästä, jolloin se palaa tuotekauppaan. Siinä on kyse ennustuksista, mutta jos haluat tietää lisää vinkkejä, temppuja, strategioita ja tapoja avata kohteita, meillä on Luokka Fortnite Relow Gameissa voit tarkistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up