Fortnite-virhe juuttunut latausnäyttö (Korjaa)

Fortnite on yksi suosituimmista battle royale -peleistä Epic Gamesissa, ja monet pelaajat ovat verkossa eri alueilla. Joten virheet voivat olla melko turhauttavia, kun yrität saada peliaikaa. Monet pelaajat ovat viime aikoina ihmetelleet, kuinka korjata juuttunut latausnäyttövirhe Fortnitessa. Vaikka tähän ei ole erityistä korjausta, on joitain vianetsintävinkkejä, jotka ovat toimineet pelaajille. Koska olet täällä, yrität myös korjata tämän virheen, joka on jatkunut pitkään. Sinun ei tarvitse etsiä enempää, koska tässä oppaassa on kaikki mitä tarvitset.

Table
 1. Kuinka korjata Fortniten juuttunut latausnäytön virhe
  1. Suorita peli järjestelmänvalvojana
  2. Päivitä GPU-ajurit
  3. Internet-yhteys
  4. Tarkista pelitiedostojen eheys

Kuinka korjata Fortniten juuttunut latausnäytön virhe

Näytöllä näkyvän virheen taustalla voi olla useita syitä, ja ainoa asia, jonka voit tehdä, on yrittää korjata se. Vaikka se saattaa tällä hetkellä tuntua turhauttavalta, saatat pian liittyä Battle Royaleen, kun virhe on korjattu. Kun vierität alla, voit nähdä kuinka korjata latausnäytössä juuttunut Fortnite.

Suorita peli järjestelmänvalvojana

 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella Epic Games -kuvaketta, josta käynnistät sen, ja siirry sitten Ominaisuudet.
 • Siirry nyt Yhteensopivuus-välilehteen ja katso alla olevaa Asetukset-osiota.
 • Näet Suorita tämä ohjelma järjestelmänvalvojana laatikon lähellä, kun olet täällä.
 • Valitse vain valintaruutu ja paina Käytä, jotta peli suoritetaan järjestelmänvalvojana.

Päivitä GPU-ajurit

GPU-ajurit ovat yksi PC-pelaamisen ydinkomponenteista, ja niitä on päivitettävä jatkuvasti. Jos GPU on vanhentunut, kohtaat todennäköisemmin Fortnite Stuck on Loading Screen -virheen. Korjaa se siirtymällä GPU-ohjaimesi verkkosivustolle tarkistamaan ja lataamaan päivitykset. Nvidia käyttäjät voivat napsauttaa tästä ja AMD käyttäjät voivat seurata tätä linkkiä.

Internet-yhteys

Suorita ensin diagnostiikka Internet-yhteydelläsi ja varmista, että se toimii. Kun olet siinä, varmista, että tärkeitä latauksia ei syötä kaistanleveyttäsi. Tämän jälkeen käynnistä modeemi ja reititin uudelleen tyhjentääksesi välimuistin ja välttääksesi ylikuumenemisen.

Tarkista pelitiedostojen eheys

 • Käynnistä Epic Games -asiakasohjelma ja siirry sitten kirjastoosi.
 • Etsi Fortnite ja napsauta kolmea pistettä oikeassa alakulmassa.
 • Kun vaihtoehdot tulevat näkyviin, napsauta Vahvista ja odota, että kaikki tiedostot on vahvistettu.
 • Kun olet valmis, käynnistä peli uudelleen ja katso, onko Fortnite Stuck on Loading Screen -virhe ratkaistu.

Jos nämä vaihtoehdot eivät toimineet, sinulla voi myös olla ongelmia tilissäsi. Tai saatat joutua asentamaan pelin kokonaan uudelleen. Mutta ennen kuin teet niin, suosittelemme, että kirjoitat osoitteeseen Fortnite tuki ja toivottavasti ongelma korjaantuu ilman sitä. Siinä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä Fortniten jumissa latausnäytön virheen korjaamisesta. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Fortnite oppaat RelowGame avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up