Fortniten luvun 4 kauden 1 aseiden luettelo (joulukuu 2022)

Tässä on tasoluettelomme Fortniten luvun 4 kauden 1 parhaista aseista. Peli tarjoaa sinulle yhteensä 16 uutta asetta käytettäväksi. Mutta vaikka jotkut ovat hauskoja käyttää ja tekevät paljon vahinkoa, toiset ovat vain keskinkertaisia. Joten tarkistetaan nopeasti Fortnite C4S1:n vetoaseiden tasoluettelo.

Table
  1. Fortniten luvun 4 kauden 1 asetasoluettelo
    1. Red Eye Assault Rifle - Fortniten luvun 4 kauden 1 paras ase
    2. Kaksinkertainen konekivääri
    3. Iskuaaltovasara

Fortniten luvun 4 kauden 1 asetasoluettelo

Ase
Taso
Redeye-rynnäkkökivääri S-tason Twin SMG SMG S-tason Shockwave-vasara Taso A Thunder Haulikko Taso A Entinen kaliiperi haulikko Taso A Maven Autokivääri Taso A Rynnäkkökivääri Taso SMG A Taso Taktinen pistooli A Taso Raketinheitin B Taso Primal Jousi / Arc Flame B Cluster Bow Grade B Stink Bow Taso B Shockwave Taso Jousi B DMR Taso C Epävakaa Jousi Taso C Taso Puhutaanpa parhaista aseista.

Red Eye Assault Rifle - Fortniten luvun 4 kauden 1 paras ase

Tämä on erinomainen ase, jos etsit jotain, joka pystyy käsittelemään vahinkoa keskipitkillä ja pitkillä etäisyyksillä. Syy, miksi se on parempi kuin vastineensa, tavallinen rynnäkkökivääri, on sen suurempi tarkkuus ja suurempi vahinko. Sen kustannuksella on hitaampi palonopeus. Joten mitä tulee yleiseen tehokkuuteen, suosittelen, että valitset tämän aseen. Kuitenkin, jos olet varma tavoitteestasi ja takaiskun hallinnasta, voit käyttää myös tavallista rynnäkkökivääriä.

Kaksinkertainen konekivääri

Jos etsit SMG:tä, Twin Mag on selvästi parempi vaihtoehto. Kuten nimestä voi päätellä, saat sen mukana kaksi lehteä. Tämä on hyödyllistä, koska se lyhentää merkittävästi uudelleenlatausaikaa. Tämän lisäksi tämä ase ei tarjoa muita erityisiä etuja. Molemmat SMG:t tässä pelissä ovat hyviä vaihtoehtoja hyökätä vihollisia vastaan ​​lähietäisyydeltä.

Iskuaaltovasara

Tämä on erittäin siisti ase, joka esiteltiin hiljattain tällä kaudella. Se antaa sinulle sekä vaurioita että liikkumismahdollisuuksia. Riippuen siitä, miten käytät tätä vasaraa, voit joko poistaa vihollisesi yhdellä iskulla tai tehdä suuren hypyn paikasta toiseen käyttämällä Shockwave-vasara palautumaan. Voit käyttää sen hyppykykyä jopa 4 kertaa ottelun aikana. Tämä kattaa tämän tason luettelon parhaista Fortnite-aseista ja aseista luvun 4 kaudella 1. Jos tarvitset lisää apua tähän peliin, katso meidän Fortnite osio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up