Forza Horizon 4:n 5 nopein auto

Forza Horizon 4 on avoimen maailman ajopeli, jossa pääset ajamaan nopeimpia autoja Ison-Britannian kuvitteellisen version teillä. Vaikka sen seuraava osa on ilmestynyt, FH4 on edelleen suosittu pelaajien keskuudessa kauniin ympäristösuunnittelunsa ja valtavan autovalikoimansa ansiosta. Ajoneuvoista puheen ollen, he ovat käyneet sen läpi 750 lisensoitua autoa mistä valita. Ja tämä opas kertoo sinulle, mitä nopeimmat autot FH4:ssä.

Mikä on nopein auto Forza Horizon 4:ssä

Forza-sarja on kuuluisa realistisesta kilpailumekaniikasta. Kaikki tämän pelin autot ovat läsnä todellisessa maailmassa. Ja jos olet vaihteisto, sinun täytyy tietää miten viritystä vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti auto voi ajaa. Onneksi tämä mekaniikka on myös olennainen osa peliä ja voit virittää autosi kulkemaan mahdollisimman nopeasti. Se sanoi, tässä ovat 5 nopeinta autoa Forza Horizon 4:ssä.

 • Ferrari 599XX EVO
 • Mosler MT900S
 • Shelby Monk King Cobra
 • Koenigsegg Agera RS
 • Hennessey Venom GT

Ferrari 599XX EVO

Italialainen valmistaja Ferrari 599XX EVO on Forza Horizon 4:n nopein auto maksiminopeudella 320 km/h oikeilla muutoksilla. Saadaksesi käsiisi tämä kone, sinun on tarkistettava Forzathonin kauppa tai palkinnot a Festivaalin soittolistat koska se ei ole saatavilla Autoshowssa.

Mosler MT900S

Toinen listalla on amerikkalaisen valmistajan oma Mosler MT900S. Tämä tyylikäs auto voi koskettaa valtavasti 300 km/h oikealla virityksellä. Lähtötasolla se voi silti saavuttaa 200 mph. Lisäksi sillä on erinomainen kiihtyvyys ja se kestää 0-60 mph 3,1 sekunnissa. Kuten 599XX EVO, voit saada tämän auton vain osoitteessa Forzathonin kauppa tai a Festivaalin soittolistat.

Shelby Monk King Cobra

Tämä klassinen amerikkalainen auto vuodelta 1963 voi edelleen polttaa useimmat nykyaikaiset superautot FH4:ssä. Caroll Shelbyn rakentama auto voi saavuttaa huippunopeuden 285 mph virityksen jälkeen, joten se on Forza Horizon 4:n kolmanneksi nopein auto. Saat tämän auton käsiisi osoitteessa Autonäyttely mutta joudut käyttämään ylettömän määrän 550 000 CR.

Koenigsegg Agera RS

Tämä ruotsalainen hyperauto voi saavuttaa huippunopeuden 280 mph, tehden siitä pelin neljänneksi nopeimman auton. Tämän auton käsittely on ilo ja voit ajaa helposti muiden autojen läpi suurilla nopeuksilla. Lisäksi sen nopea laukaisunopeus varmistaa, että olet johdossa heti lähtöviivalta alkaen. Tämä auto on kuitenkin osa a DLC:t soittaa puhelimella Auton läpikulku. Joten jos haluat saada sen käsiisi, sinun on ostettava DLC-paketti.

Hennessey Venom GT

Listan viimeinen on amerikkalainen Hennessey Venom GT. Se voi saavuttaa maksiminopeuden 270 mph. Auto on kuitenkin vaikea käsitellä, joten suosittelemme sen käyttöä kilpailuissa, joissa on vähemmän käänteitä. Voit saada tämän auton huikealla hinnalla 1 200 000 CR.
Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua löytämään nopeimman auton Forza Horizon 4:stä. Lisää hyödyllisiä artikkeleita, kuten Parhaat drift-autotmuista tarkistaa meidän FH4 oppaat.

Table
 1. Mikä on nopein auto Forza Horizon 4:ssä
  1. Ferrari 599XX EVO
  2. Mosler MT900S
  3. Shelby Monk King Cobra
  4. Koenigsegg Agera RS
  5. Hennessey Venom GT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up