Genshin Impact Aeonblight Drake Sijainti

Genshin Impactilla on lukuisia pomoja, ja uuden 3.1-päivityksen myötä saatavilla on nyt lisää maailmanpomoja. On monia maailmanpomoja, jotka haluat ehdottomasti voittaa, ja yksi heistä on Aeonblight Drake. Sen löytäminen on kuitenkin melko monimutkaista, jos et tiedä sijaintia. Joten jos mietit, kuinka löytää Aeonblight Drake Genshin Impactista, autamme sinua sijainnin määrittämisessä. Koska se ilmestyi uuden 3.1-päivityksen mukana, useimmat pelaajat eivät tiedä tarkalleen, mistä se löytää. Jos etsit samaa täältä, suosittelemme tutustumaan tähän oppaaseen ja taistelemaan sitä vastaan.

Table
  1. Mistä löytää Aeonblight Drake Genshin Impactissa
    1. Kuinka voittaa Aeonblight Drake

Mistä löytää Aeonblight Drake Genshin Impactissa

Tätä maailmanpomoa voi olla aluksi vaikea löytää, mutta kun tiedät sijainnin, alue tulee tutuksi. Olet menossa Ardravin laaksoon Sumerussa etsimään pomoa. Yksin Devantaka-vuorista koilliseen löydät Aeonblight Draken Genshin Impactissa. Devantaka-vuorten pohjoispäässä on teleporttipiste. Kun olet suunnannut sinne, siirry vain kaakkoon ja etsi tuhoutunutta ovea. Nyt sinun tarvitsee vain mennä sisään ja sitten voit taistella pomoa vastaan.

Kuinka voittaa Aeonblight Drake

Tätä taistelua varten pelaajilla on oltava a hyvä yhdistelmä kauko- ja lähihyökkäyksiä. Koska pomo lähtee usein lentoon, kaukohyökkäykset ovat hyödyllisiä hänen laskeutuessaan. Tämän lisäksi Aeonblight Draken liike on melko nopeaa. Muista myös tuo tiimiisi kaksi elementtityyppiä. Pomon huomionarvoinen kyky on se, että hän voi infusoida itseensä elementillä. Tekemällä tämän se lisää vastustuskykyään tätä hyökkääjää vastaan. Joten toisen elementaalityypin avulla on helppo murtaa tämä kyky. Siinä on kaikki Aeonblight Draken löytäminen Genshin Impactista. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Genshin vaikutus oppaat Relow Gamein avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up