Genshin Impact Cynon parhaat versiot

Cyno on Electro-hahmo Genshin Impactissa ja sitä pidetään yhtenä pelin parhaista. Se teki RPG-debyyttinsä 3.1-päivityksen aikana. Kuitenkin saadaksesi hänet ylikuormittumaan, sinun on tiedettävä, kuinka tehdä hänelle paras rakennelma. Jos tarvitset apua, tutustu tähän oppaaseen, kuinka saat parhaat Genshin Impact Cyno -versiot.

Table
  1. Kuinka saada parhaat Cyno-rakenteet Genshin Impactissa
    1. Paras ase Cynolle
    2. Paras artefakti Cynolle
    3. Cynon paras joukkuekokoonpano

Kuinka saada parhaat Cyno-rakenteet Genshin Impactissa

Paras ase Cynolle

Scarlet Sands 5-Star Staff on ehdottomasti Cynon paras ase pelissä. On kuin uusi napavarsi olisi luotu yksinomaan Electro-hahmolle. Scarlet Sandsin esikunta
Aseen passiivinen kyky muuttaa elementaarisen mestaruuden hyökkäysbonukseksi. Lisäksi aina kun Cynon Elemental Ability osuu vastustajaan, hän saa 28 % heidän Elemental Mastery -taidosta bonushyökkäyksenä kymmenen sekunnin ajaksi. Jos et kuitenkaan halua kuluttaa rahaa asetapahtumatoiveisiin, Primordial Jade Winged-Spear tai Skyward Spine ovat myös varteenotettava vaihtoehto.

Paras artefakti Cynolle

Jos haluat keskittyä vain Elemental Mastery -bonuksiin, Gilded Dreams on paras vaihtoehto. Jos varustat Cynolla kahdella kappaleella tätä artefaktia, hänen Elemental Masterynsä kasvaa 80:llä. Jos kuitenkin käytät neljää kultaista unelmaa, hyökkäys kasvaa 14 prosenttia jokaista seuran Electro-hahmoa kohden. Lisäksi Cynon Elemental Mastery kasvaa 50:llä jokaista eri elementtiin kuuluvaa puolueen jäsentä kohden. Jos yhdistät Gilded Dreamsin alla mainittuun tiimikompaniin, saat varmasti paljon vahinkopotentiaalia Cynolta.

Cynon paras joukkuekokoonpano

Valikoidulla tiimilläsi on valtava rooli parhaan Genshin Impact Cyno -kokoonpanon hankkimisessa. Tämä johtuu siitä, että valitsemasi aseen ja esineen täytyy myös kulkea käsi kädessä tiimisi kanssa. Tässä on luettelo parhaista jäsenistä ja heidän roolistaan:

  • Fischl [Sub-DPS]
  • Dendro Traveler [creates Quicken, Aggravate, and Spread Elemental reactions]
  • Kokomi [Healer]

Tämä vie meidät loppuun, kuinka Genshin Impactin paras Cyno-versio saadaan. Jos haluat lisää tällaisia ​​oppaita, pysy kuulolla Genshin Impact -sivu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up