God Of War Ragnarok Bantam Melon Sijainti

Etsitkö paikkaa Bantam Melonille, joka on ainesosa God of War Ragnarok Across the Realms Questiin? Sitten tämä opas auttaa sinua pääsemään perille. Across the Realms -tehtävän aikana sinun on kerättävä Bantam Melon. Ikuisesta nuotiosta alkava tehtävä lähettää Kratosin ympäri maailmaa keräämään hedelmiä ja muita aineksia. Ennen kuin tulet hakemaan Bantam Melonia, sinun on hankittava pohjoismainen kurpitsa Midgardista, Prongfruit Svartalfheimista ja haltioiden lippalakki Alfheimista. Vaikka tämä kaikki voi olla vaikeaa ilman tietoja, jos sinulla on paikat, et ole järkyttynyt. Joten jos olet valmistanut kolme ensimmäistä ainesosaa ja olet menossa Bantam Meloniin, jatka lukemista alla, sillä annamme sinulle sijainnin.

Mistä löytää Bantam Melon elokuvasta God of War Ragnarok Across the Realms Quest?

Sinun täytyy saada Bantam Melon matkustaa Sinkholesiin God of War Ragnarokin Vanaheimin valtakuntaan. Kuitenkin ennen kuin pääset paikkaan, josta hedelmät löytyvät, sinun on suoritettava kaksi erillistä tehtävää. Koska polku hedelmälle on tukossa portilla, sinun on tehtävä se suorita Scent of Survival -tehtävä ja tulvi kraatteri viidakosta.
Nyt kun olet tehnyt nämä kaksi, voit syöttää sijaintiin etelästä ja avata portit, jotka erottavat sinut Bantam Melonista. Avaa portti, kerää hedelmät ja sitten voit palata Ikuiseen leiriin ja suorittaa Across the Realms -tehtävän. Hedelmä hehkuu, joten voit havaita sen helposti. Siinä kaikki, kuinka saada Bantam Melon pelissä God of War Ragnarok Across the Realms Quest. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme GoW Ragnarok oppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up