God Of War Ragnarokin 5 vaikeinta pomoa

God of War Ragnarokissa on monia pomoja, mutta jotkut pitävät kakkua, kun on kyse kovimmista. Oli kyse sitten paljon HP:sta, hyvästä määrästä liikkeitä ja hyökkäysmalleja tai mikä tahansa, joka tekee niistä vahvoja. Nämä ovat niitä, jotka puhaltavat toiset pois vedestä, kun on taisteltava heitä vastaan. Joten tässä on viisi rankinta pomotaistelua God of War Ragnarokissa.

Table
 1. 5 vaikeinta pomoa God of War Ragnarokissa
  1. 5. Nidhogg
  2. 4. Kuningas Hrolf Kraki
  3. 3. Kristus ja sumu
  4. 2. Odin
  5. 1. Gna, Valkyrie Queen ‚Äď God of War Ragnarokin vaikein pomo

5 vaikeinta pomoa God of War Ragnarokissa

Et ehkä pelaa Give me God of War Difficultya, mutta nämä pomot antavat sinulle varmasti käsityksen siitä, millainen tämä tila olisi:
5. Nidhogg
4. Kuningas Hrolf Kraki
3. Kristus ja sumu
2. Odin
1. Gna, Valkyrien kuningatar

Koska pelissä on monia taisteluita, jotka eivät ole ollenkaan helppoja. Tässä on joitain kunniamainintoja ilman erityistä järjestystä olla muita kovia pomoja tässä pelissä.

 • Heimdal
 • Alva
 • Thor
 • Vaate
 • Vanadis

Lisäksi, jos et ole pelannut peliä loppuun, tulee pieniä spoilereita. Joten sinun pitäisi palata takaisin ja tarkistaa, miksi ne ovat vaikeita, kun olet lopettanut pelin, jos et halua hemmotella itseäsi.

5. Nidhogg

Tämä on melko surullinen taistelu, koska kun yksinkertaistat sitä, tapat päivystävän vartijan. Nidhogg on Lyndwyrm, jonka ainoa tehtävä on suojella Yggdrasilin juuria. Ja siitä tässä taistelussa on kyse. Mutta vaikka saatat tuntea olosi surulliseksi muutaman hetken, kun taistelu alkaa. Tämä korvaa pian turhautumisen. Nidhogg on jättiläinen Lindwyrm, joka vie suuren osan alueesta, jolla taistelet häntä vastaan. Joten väistämisen suhteen ei ole paljon tilaa juosta. Mutta se on pienin huolistasi, koska hänen liikkeensä ovat hyvin satunnaisia. Puhumattakaan hänen hyökkäyksistään, jotka voivat vahingoittaa kaksikkoa paljon. Kaiken kaikkiaan tämä tulee olemaan erittäin kova taistelu, mutta sinun pitäisi tottua siihen muutamalla yrityskerralla ja lopettaa se hetkessä.

4. Kuningas Hrolf Kraki

Kuningas Hrolf Kraki h√§n ei ole vain Berserker-kuningas, vaan helvetin tankki verrattuna pelin muihin pomoihin. Ensinn√§kin siin√§ on suuri terveysallas. Toiseksi h√§n muuttaa s√§√§nn√∂llisesti HP:nsa tehostetuksi el√§m√§npalkkiksi. Sitten tarvitset my√∂s aseen, kuten N√§yttelij√§ Draupnir hakea el√§m√§ns√§ baaria paremmin. Ja yleens√§, kun ajattelet panssaroitua vihollista, ajattelet jotakuta, joka on hidas. Mutta ei kuningas Hrolf. H√§n k√§ytt√§√§ erilaisia ‚Äč‚Äčhy√∂kk√§yksi√§, kuten Hammer Pound, Jump Smack, Hammer Thrust Dash, Hammer Charge, Ice ammukset ja paljon muuta. Ja suurimman osan h√§nen siirroistaan ‚Äč‚Äčsinun t√§ytyy v√§ist√§√§ torjumisen sijaan. Joten ole valmis tekem√§√§n paljon siruvahinkoa t√§lle pomolle. Koska kest√§√§ jonkin aikaa voittaa t√§m√§ taistelu.

3. Kristus ja sumu

Valkyries ovat aina olleet kovia vihollisia kahdessa viimeaikaisessa God of War -pelissä. Ja Hrist ja Mist päättivät olla Team Rocketin Jesse ja James täällä. Ei, ei se typerä osa heistä, joka ammutaan taivaalle salamaniskulla. Mutta se osa, jossa sinun pitäisi valmistautua ongelmiin ja tehdä siitä kaksinkertainen. Mikä on pahempaa kuin taistella kovaa Valkyriaa vastaan? Taistele kahta heistä samanaikaisesti. Tämä on myös tavallaan mukavaa, koska suurimman osan taisteluistasi sinulla on joko Atreus tai Freya auttamassa sinua. Joten tietyssä mielessä tämä on 2-2-ottelu, mutta taistelu ei tunnu yhdeltä. Koska nämä Valkyryt eivät ole vain erittäin nopeita, vaan ne voivat yllättävänkin kestää paljon osumia ennen putoamista. Puhumattakaan siitä, että jossain taistelun vaiheessa he sekä paranevat että palauttavat HP:nsa lisätäkseen taisteluun ylimääräisen haasteen.

2. Odin

Ei niin yll√§tt√§v√§√§, ett√§ t√§m√§n pelin p√§√§vastustajaksi osoittautuu kaikkien is√§ Odin. H√§nen taistelunsa aikana n√§et h√§nen todellisen taistelukykyns√§. Ja h√§n ymm√§rt√§√§, miksi h√§n on yhdeks√§n valtakunnan hallitsija. Tai miksi useimmat pelk√§siv√§t sit√§. Mutta √§l√§ anna sen p√§√§st√§ k√§siisi. Toki voi olla kaikenlaisia ‚Äč‚Äčl√§hitaisteluja ja kaukohy√∂kk√§yksi√§. Mutta sin√§ my√∂s. Odin on t√§ydellinen tasapaino nopeuden ja voimakkaiden l√§hitaisteluhy√∂kk√§ysten v√§lill√§. N√§m√§ voivat vahingoittaa terveytt√§si suuresti. Mutta mit√§ tulee h√§nen kaukohy√∂kk√§yksiins√§, h√§n ei my√∂sk√§√§n pet√§ sinua. Mutta h√§nen voittaminen tekee voitosta viel√§kin makeamman. Koska t√§m√§ ei ole ensimm√§inen kerta, kun Kratos tappaa jumalien kuninkaan.

1. Gna, Valkyrie Queen ‚Äď God of War Ragnarokin vaikein pomo

Lopuksi meill√§ on Gna, uusi Valkyrie Queen. Seuraa jalanj√§lki√§ Sigrun olla n√§iden pelien kiihkein soturi. Sigrun oli tuska k√§sitell√§ God of Warissa (2018). Ja aivan kuten h√§n, uusi Valkyrie Queen ei anna sinulle helppoa taistelua. Koska h√§n on uskollinen Odinia kohtaan, h√§nell√§ on erityinen viha Kratosia kohtaan, jonka huomaat heti taistelun alkaessa. Hyv√§ uutinen on, ett√§ t√§m√§ taistelu tulee saataville p√§√§jutun voittamisen j√§lkeen. Joten et voi vain valmistaa aseita, panssareita ja p√§ivityksi√§. Mutta sinun pit√§isi olla jo tottunut niihin. Ja se on jotain, jota tulet n√§kem√§√§n koetukselle. Siin√§ on lukemattomia liikkeit√§ k√§ytett√§v√§n√§ sinua vastaan. Ja h√§n my√∂s rankaisee sinua tekemist√§si virheist√§, joten varmista, ett√§ harjoittelet est√§mist√§ ja est√§mist√§ ja tied√§t milloin hy√∂k√§t√§. √Ąl√§ huolehdi muutaman yrityksen j√§lkeen, ja kun olet tottunut h√§nen liikkeisiins√§, pystyt itse asiassa voittamaan h√§net. T√§m√§ kattaa t√§m√§n luettelon God of War Ragnarokin vaikeimmista pomoista. Jos haluat lis√§√§ mielenkiintoisia aiheita tai ohjeita t√§h√§n peliin, muista tutustua meid√§n omiin GoW RagnarokWiki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up