Goose Goose Duck -aloittelijan opas (vinkkejä ja temppuja)

Goose Goose Duck on vapaasti pelattava peli, joka muistuttaa Within Us -peliä. Se on kuitenkin hieman yksityiskohtaisempi pelin hahmojen suhteen. Peli sisältää a Hanhi se on a Ankka naamioitunut Gooseksi, joka yrittää viedä kaikki sillalla olevat. Koska olet vastuussa roolistasi, sinun täytyy ilmoittaa ja epäillä Ankkaa ja äänestää heidät pois. Jos olet kuitenkin uusi tämän genren parissa, sinun tulee muistaa muutama seikka. Joten tässä on a aloittelijan opas Goose Goose Duckiin.

Goose Goose Duck Vinkkejä ja temppuja

Tässä on joitain tehokkaita oppimisvinkkejä Goose Goose Duckin uusille:

  • Jos olet uusi tässä genressä, se on on suositeltavaa suorittaa opetusohjelma ensin. Tämä auttaa sinua tuntemaan todellisen pelin ennen tiedoston syöttämistä Yksityinen tai Julkinen palvelin. Lisäksi tämä auttaa sinua tutustumaan hanhien ja ankkojen roolit karttojen mukana.
  • Tässä sosiaalisessa päättelypelissä on tiettyjä rooleja, joiden perusteella sinun on suoritettava tehtävät. Kotitehtävät pääset siihen klikkaamalla "Aluksen velvollisuudet" -painiketta.
  • Jos olet Hanhi, päätavoitteesi on suorittaa kaikki tehtävät sillalla. Ottaen huomioon sen, a Ankan maali se on jossakin päästä eroon kaikista hanhista epäilemättä.
  • Älä myöskään tee heti hätiköityjä johtopäätöksiä kuolleesta ruumiista ilmoittamisen jälkeen. Odota sen sijaan hetki ja katso koko rikospaikka. Jos olet esimerkiksi nähnyt rikospaikan kaksi ja kolme kertaa, ja sillä välin sama hanhi löytyi ympäriltä, niin sinulla voi olla omasi epäillä Juuri täällä. Nämä taidot todella ovat suolistopohjainen ja vahvistuu kun edistyt eteenpäin.
  • Varmista, että olet tarkkaavainen soittaessasi a Hätäkokous. Vain yhdellä muutamia kokouksialiikakäyttö voi maksaa sinulle mahdollisuuden epäillä ankkaa.
  • Muista myös, että aina on mahdollisuus ohittaa äänesi. Varmista siis, että viatonta ei eliminoida.

Tämä oli aloitusoppaamme Goose Goose Duckiin. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Pelioppaat Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up