Goose Goose Duck Opas pelitiloihin

Goose Goose Duck on monella tapaa samanlainen With Us, mutta se on pelitila ja roolit tekevät siitä erilaisen. Tässä Gaggle Studiosin sosiaalisen vähennyspelissä voit pelata erilaisia ​​tiloja, joista jokaisella on erilaiset säännöt. Joten jos olet kyllästynyt pelaamaan normaalia metsästäjä ja selviytyjägenreä, voit kokeilla muita tiloja pitääksesi hauskaa ystäviesi kanssa. Tämä opas käy läpi kaikki tilat, joita voit kokeilla tässä pelissä.

Table
 1. Kaikki pelitilat Goose Goose Duckissa
  1. Klassikko
  2. Luonnos
  3. Pelitila Goose Hunt
  4. Ankka ja Dash
  5. Trick or treat -pelitila
  6. Mene ulos

Kaikki pelitilat Goose Goose Duckissa

Kuvan lähde: TapCrimsonGames Youtubessa Kehittäjät lisäävät jatkuvasti uusia päivityksiä pitääkseen pelaajakunnan viihteenä. Tällä hetkellä voit pelata Goose Goose Duckissa seuraavia pelitiloja:

 • Klassikko
 • Luonnos (Classic+)
 • Hanhen metsästys
 • Ankka ja Dash
 • karkki vai kepponen
 • Mene ulos

Klassikko

Tässä tilassa voit pelata hanhena tai muina lintuina, kuten ankana. Hanhet voivat voittaa suorittamalla kaikki tehtävät tai eliminoimalla ankkoja. Vaikka ankat voivat voittaa eliminoimalla hanhet tai sabotoimalla tiettyjä tehtäviä. Jos hanhia on vähemmän hengissä kuin ankkoja, jälkimmäinen voittaa.

Luonnos

Tämä tila, joka tunnettiin aiemmin nimellä Classic+, jakaa numerot jokaiselle aulan pelaajalle. Tämän numeron perusteella sinulla on mahdollisuus valita rooli itsellesi. Koska roolit ovat suuri osa tätä tilaa, voit tutustua oppaaseemme Paremmat rooliasetukset tietää enemmän.

Pelitila Goose Hunt

Tässä tilassa yksi ankka yrittää poistaa kaikki hanhet rajoitetun ajan sisällä. Hanhet voivat lyhentää ajastinta suorittamalla tehtäviä. Mutta ottelua ei ole, joten Ducks voi lähteä tappoharrastukseen. Myös niiden liikenopeus on suurempi kuin hanhien. Tämä tila sopii parhaiten auloihin, joissa on vähemmän pelaajia.

Ankka ja Dash

Tässä tilassa pelaajat jaetaan punaisiin ja sinisisiin joukkueisiin, jotka vuorotellen eliminoivat toisensa. Punainen joukkue koostuu morphing ankoista ja niiden tavoitteena on eliminoida sininen joukkue. Sinisen joukkueen tavoitteena on selviytyä, kunnes aika loppuu. Vuorollaan he voivat käyttää haukkojaan ja korppikotkojaan tappamaan ja syömään ruumiita. Tällä tavalla he voivat lyhentää ajastinta.

Trick or treat -pelitila

Tässä tilassa pelaajat jaetaan kyläläisiin ja hirviöihin (vampyyreihin ja muumioihin). Hirviöt voivat voittaa muuttamalla jokaisen kyläläisen orjaksi. Nämä orjat voivat tehdä muista kyläläisistä orjia. Kyläläiset voivat kuitenkin tappaa Thrallin, mutta he synnyttävät uudelleen 15 sekunnin jäähtymisen jälkeen. Voittaakseen kyläläiset voivat suorittaa tehtäviä järjestääkseen kokouksia ja eliminoidakseen hirviöitä. Jos kaikki hirviöt eliminoidaan tai kyläläinen selviää, kunnes aika loppuu, kyläläiset voittavat pelin.

Mene ulos

Tässä pelitilassa on Lounge-kartta. Täällä voit viettää aikaa ystävien kanssa ja pelata minipelejä. Katso lisätietoja Lounge-karttaoppaastamme. Nämä ovat kaikki pelitilat, joita voit pelata Goose Goose Duckissa. Lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka päästää avaruuteenmuista tarkistaa RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up