GTA Online Prize Race tällä viikolla (8.-15.12.2022)

Joka torstai Rockstar Games tarjoaa pelaajille viikoittaisen päivityksen, joka sisältää lukuisia palkintoja, kuten uuden Podium Carin, GTA$- ja RP-bonuksia mm. Lisäksi joka viikko Los Santos Car Meetin jäsenet odottavat innolla GTA Online -palkintokilpailua. Joten voit saada ne suoritettuasi tietyt haasteet joka viikko. Viikon 8.–15.12.2022 uusi päivitys on julkaistu, ja sinun kannattaa käydä tarkistamassa se.

Table
  1. Mikä on GTA Online Prize Rush tällä viikolla? (8.–15.12.2022)
    1. Mikä on GTA Onlinen viikoittainen päivitysaika?

Mikä on GTA Online Prize Rush tällä viikolla? (8.–15.12.2022)

Tälle viikolle Los Santos Car Meet -jäsenillä on jotain erittäin jännittävää odotettavaa. Jos et ole yksi heistä, suosittelemme, että lähdet nopeasti Los Santos Car Meet -tapahtumaan. Koska Prize Riden virallisessa kuvauksessa sanotaan, että se on yksi maailman nopeimmista autoista, emme halua sinun jäävän paitsi tästä. Tämän viikon palkintoja GTA Onlinessa on Z-tyypin huijaus käytettävissä haasteen suorittamisen jälkeen.

  • Challenge for Prize Ride (8.-15.12.2022) – Sijoita paras 1 LS Car Meet -sarjan kilpailuissa 3 päivää peräkkäin.

Vaikka se voi olla hieman tylsää, Truffade Z-Type on haasteen arvoinen ansaitakseen sen. Jos tehtävä kuitenkin näyttää vaikealta, on toinen tapa hankkia tämä ajoneuvo. Siirry Legendary Motorsportiin, jossa auton arvo on 950 000 GTA dollaria.

Mikä on GTA Onlinen viikoittainen päivitysaika?

GTA Online Prize Ride nollautuu viikon lopussa, ja sitten saat uuden haasteen viikoittaisen päivityksen myötä. Tämä nollataan joka viikko osoitteessa:

  • 10:00 GMT
  • 5 AM ET
  • 2am PT

Siinä kaikki tämän viikon GTA Online Prize Rushista. Kun olet täällä, tutustu muihin GTA verkossa oppaat RelowGame avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up