Half Life Opposite Force -hiiren häiriön korjaaminen

Half-Life Opposing Forcen julkaisusta on kulunut melkein kaksi vuosikymmentä, ja se jatkuu edelleen vahvana. Tällä laajennuksella on monipuolinen fanikunta kaikille omistautuneille FPS-pelaajille. Mutta koska pelaajia on paljon, tässä FPS-pelissä on myös joitain puutteita. Kun pelaajat siirtävät hiirtä katsoakseen ympärilleen, heidän kameransa näyttää lukittuvan heidän etunäkymään. Tämän bugin tai häiriön vuoksi pelaajat eivät voi liikkua tai nähdä kameran läpi. Tämä johti siihen, että useat pelaajat asensivat pelin uudelleen, mikä epäonnistui. Mutta kuinka ratkaista tämä ongelma? Älä huoli, tutustu oppaaseemme Half-Life Opposite Force -hiirihäiriön korjaamiseksi.

Half-Life Opposite Force -hiiren häiriön korjaaminen

Voit korjata tämän virheen tai häiriön siirtymällä Half-Life Opposing Forcen asetuksista Hiiri-välilehteen. Sinun on otettava käyttöön Raw Mouse -syöttöasetus korjataksesi hiiren häiriön. Noudata alla olevia ohjeita tämän ongelman korjaamiseksi:

  • Lyö Pakopainike suuntaa kohti Vaihtoehdot valikosta.
  • Tuossa, paina Hiiri-välilehti tai jakso.
  • Valitse sitten kytkin tai kytke se päälle Raaka hiiren syöttö.

Kuvan lähde - HidEng BodAss YouTubessa.

  • Paina lopuksi Hakeaksesi vaihtoehto ja sitten Okei -painiketta tallentaaksesi asetukset.

Kun otat raakahiiren syöttöasetuksen käyttöön, tämä häiriö tai virhe korjaantuu itsestään. Nyt voit nähdä kameran toiminnassa sujuvasti ilman ongelmia tai keskeytyksiä. Jos kohtaat saman ongelman Blue Shift -laajennus, noudata yllä olevaa ratkaisua korjataksesi hiiren jumissa- tai häiriöongelman. Se sanoi, suosittelemme älä asenna uudelleen Half-Life, koska se ei ratkaise ongelmaa. Siinä kaikki, kuinka korjata hiiren häiriö Half-Life Opposing Forcessa. Jos pidit tästä oppaasta, katso lisää hyödyllisistä Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up