Hessut Ahhrena Roblox -koodit (tammikuu 2023)

Goofy Ahhrena on G2E Studiosin peli tai kokemus, joka on kerännyt yli 1,0 miljoonaa osumaa Robloxilla. Vaikka kyseessä on jalkapalloon liittyvä peli, sinun on kukistettava vastustajasi taistelussa. Voit taistella ystäviäsi tai muita pelaajia vastaan ​​ja kiivetä tulostaululle. Kun edistyt, saat jalkapallopalloja ja doublooneja päihittääksesi vihollisesi. Mutta jos sinulla on monia taitoja, saatat tarvita sysäystä päivityksiin. Roblox-pelinä voit käyttää erilaisia ​​koodeja saadaksesi ilmaislahjoja. Joten tutustu päivitettyyn luetteloomme uusimmista Goofy Ahhrena -koodeista lunastaaksesi Robloxilla ilmaisia ​​palkintoja varten.
Vastuuvapauslauseke: Nämä koodit toimivat alkaen 09 tammikuuta 2023, kun kirjauduimme ulos. Mutta Roblox-koodit vanhenevat yleensä 2 tai 3 päivässä. Päivitämme uusia koodeja sitä mukaa kun niitä julkaistaan.

Table
 1. Kaikki Goofy Ahhrenan koodit (tammikuu 2023)
  1. Vanhentuneet koodit
 2. Usein kysyttyjä kysymyksiä Pippo Ahhrenasta
  1. Kuinka lunastaa koodeja
  2. Kuinka lunastaa tai saada lisää koodeja?

Kaikki Goofy Ahhrenan koodit (tammikuu 2023)

Tässä ovat kaikki toimivat tai aktiiviset Goofy Ahhrena Roblox -koodit:

 • VUOHI! – Lunasta tämä koodi saadaksesi 300 doubloonia ja jalkapallon. (UUSI)
 • SRYFORDELATES – Lunasta tämä koodi 250 dublonilla.
 • VIISI KAYMI Tykkää – Lunasta tämä koodi 750 dublonilla.

Vanhentuneet koodit

Alla on kaikki vanhentuneet tai virheelliset koodit, jotka ovat lakanneet toimimasta:

 • Tällä hetkellä ei ole vanhentuneita koodeja. Mutta varmistamme, että päivitämme tämän luettelon, kun yllä olevat aktiiviset koodit lakkaavat toimimasta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Pippo Ahhrenasta

Kuinka lunastaa koodeja

Noudata alla olevia ohjeita:

 • Aloita Hölmö Ahhrena peli tai kokemus Robloxista.
 • Sinun on syötettävä Arena ja osui punaiseen AFK-painike vasemmalla puolellasi. Voit lunastaa ja lunastaa palkintoja vain AFK-tilassa.
 • Näet nyt violetin värin Koodit-painike näytön oikeassa alakulmassa.
 • Lyö Koodit-painike ja syötä edellä mainitut aktiiviset koodit tekstikenttään.
 • Paina lopuksi Vahvistuspainike lunastaaksesi ilmaisia ​​palkintoja tai lahjoituksia.

Kuinka lunastaa tai saada lisää koodeja?

Voit seurata kehittäjien sosiaalista mediaa G2E Studios saadaksesi viimeisimmät päivitykset Goofy Ahhrenan uusista koodeista. Voit liittyä heidän joukkoonsa Discord-yhteisöpalvelin saada oikea-aikaiset päivitykset. Mutta jos etsit kaikkea yhdestä paikasta, sinun kannattaa lisätä tämä opas kirjanmerkkeihin. Päivitämme aktiiviset koodit, kun ne lakkaavat toimimasta tai vanhenevat. Ja varmistamme, että päivitämme luettelon, kun uusia koodeja paljastetaan. Paina sitten CTRL + D pikanäppäin lisätäksesi tämän oppaan kirjanmerkkeihin nyt. Siitä Goofy Ahhrenan koodeissa on kyse. Jos tämä opas auttoi sinua, tutustu valtavaan luetteloomme Roblox pelin koodit Ja Roblox-tarjouskoodit saadaksesi ilmaistarjouksia tai palkintoja useammista Roblox-peleistä täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up