High On Life Human Haven Keycard -sijainti

High on Life voi saada sinut nauramaan, mutta myös saada väreitä pitkin selkärankaa. Jälkimmäinen tapahtuu, kun vierailet Human Havenissa pelin lopussa. Tätä varten tarvitaan kuitenkin avainkortti. Koska monet pelaajat kamppailevat löytääkseen sen, olemme täällä auttamassa. Tässä on High on Life Human Haven -avainkortin sijainti.

Table
  1. Kuinka saada Human Haven -avainkortti High on Lifessa
    1. Kuinka käyttää Human Haven -avainkorttia High on Lifessa

Kuinka saada Human Haven -avainkortti High on Lifessa

High on Lifen Human Haven -avainkortti löytyy Nipulon-palkkion suorittamisen jälkeen. Mutta odota, se ei ole niin yksinkertaista. Tämä voidaan tehdä vain pelin etenemisen myöhemmissä vaiheissa tai pelin voittamisen jälkeen. Palataksemme asiaan, voittettuasi mantis, palaa kotiin ja ole vuorovaikutuksessa Bounty 5000:n kanssa. Mene koneen Portaalit-välilehdelle ja valitse planeettaksi Nova Sanctus. Napsauta lopuksi Cluggin toimistoa teleportoidaksesi sinne. Clugg ei ole toimistossaan. Löydät avainkortin sieltä hänen pöydästään. Se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä löytääksesi High On Life Human Haven -avainkortin sijainnin.

Kuinka käyttää Human Haven -avainkorttia High on Lifessa

Kuten aiemmin mainitsin, avainkortin käyttäminen avaa High on Lifen salaisen lopun. Se avaa myös "Sequel Bait" -palkinnon, pienen teaserin pelin mahdollisesta jatko-osasta. Joten miten käytät Human Haven -avainkorttia? Sinun on mentävä kotiin ja käytettävä Bounty 5000 -koneesi. Ihmisen turvapaikka näkyy portaalisi valikossa nimellä "Tuntematon sektori". Kun saavut tänne, käytä jet-reppua päästäksesi huipulle, kunnes näet lukitun oven, jossa on "Kieltäytyminen" -kyltti. Käytä vain avainkorttiasi avataksesi oven ihmisturvapaikkaan. Ja no, voit vapaasti selvittää loput lopusta itse. Emme halua spoilata sitä puolestasi. Mene eteenpäin ja ota itse selvää! Siinä kaikki High on Life Human Haven -avainkortin sijainnista. Lisää tämän tyyppisiä oppaita saat vierailemalla Elämän alkuun sivu Juuri täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up