High On Life Secret -finaali: Kuinka avata ja saada

Rick and Mortyn luojalta peräisin oleva High On Life tarjoaa runsaasti pääsiäismunia ja asioita, joita voit missata. Tämä sisältää salaisen lopetuksen, joka on piilotettu pelaajilta. Kun saat tietää tästä lopusta, saat hieman kiusaa mahdolliselle jatko-osalle. Lisäksi saat myös saavutuksen tai pokaalin saavuttaessasi tämän salaisen päämäärän. Mutta kuinka avata tämä loppu? Tutustu oppaaseemme lukituksen avaamisesta ja High on Life -päätteestä saadaksesi selville.

Kuinka avata lukitus ja saada salainen loppu High on Life -peliin

Löydät tämän salaisen päättymisen piilotetun oven takaa tasojen yläosassa Ala tuntematon tai Ihmisten turvapaikka. Mutta sitä varten sinun on hankittava tiedosto Human Haven -avainkortit alkaen Cluggin toimisto sisään Nova Sanctus. Muista myös, että voit saada tämän salaisen lopun vasta voittamisen jälkeen Garmantoso pomo. Noudata alla olevia ohjeita avataksesi lukituksen ja saadaksesi tämän salaisen päätteeksi High on Life:

 • Käytä ensin Bounty- tai Bounty-5000-konetta olohuoneessasi.
 • Napsauta sieltä toista välilehteä ja valitse Nova Sanctus.
 • Valitse sitten Cluggin toimisto ja mene portaalin kautta päästäksesi sinne.
 • Löydät magneettinen avain varten Ihmisten turvapaikka hänen Kirjoituspöytä. Ota avainkortti ja mene kotiin.
 • Sinun on käytettävä Bounty-konetta uudelleen. Mutta tällä kertaa valitse Ala tuntematon ja suuntaa kohti Ihmisten turvapaikka.
 • Human Havenin keskeltä löydät a merkki kuka lukee Älä mene ylös. Sääntöjen vastaisesti, kiivetä ja pää ylös piilotetun oven löytämiseksi.
 • Voit käyttää Jetpackit nosta päätä ylöspäin pitäen kiinni jalkatuista.
 • Jatka ylöspäin, kunnes näet a tuo ympäröimä Punaiset valot.
 • Siellä alas kohtaat oven, jossa lukee Ylittäminen kielletty. Voit käyttää avainkorttia päästäksesi salaiseen oveen.

Kuvan lähde - Hollow YouTubessa.

 • Kun menet sisään ovesta, löydät a tunneli se on a pyörivä tuuletin kohtaan Oikein. Sinun täytyy jäädyttää tuuletin ja laskea alas.
 • Joten sinun täytyy pysäytä toinen pyörivä tuuletin sinun Oikein päästäkseen salaiseen loppuun.

Kuvan lähde - Babyzone YouTubessa. Vaikka emme spoilaa mitään yksityiskohtia, salainen loppu on teaseri High on Life -elokuvan jatko-osalle. Saat myös nimellisen saavutuksen tai pokaalin Tinderin jatko-osa tämän salaisen lopun avaamisesta. Mielenkiintoista on, että meillä saattaa olla jatko-osa tulevaisuudessa. Mutta sitä varten meidän on pidettävä silmällä Squanch Gamesin ilmoituksia.
Siinä on kyse siitä, kuinka avata lukitus ja saada salainen loppu High on Lifessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu muihin oppaihimme osoitteessa kuinka paeta kuopasta, kuinka kasvattaa pesoja, kuinka lisätä terveyttä maksimissaanja enemmän Suosituimmat elämänoppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up