High On Life: Sinun pitäisi odottaa kokonainen tunti

Rick and Mortyn luojalta Justin Roilandilta peräisin oleva High on Life on toimintaseikkailu-räiskintäpeli, jossa on useita Metroidvania-elementtejä. Tämä peli on täynnä tahmeita saavutuksia, absurdia huumoria ja paljon neljännen seinän rikkomista. Kun pelaajat etenevät löytääkseen Douglas Bountyn, he törmäävät luokkahuoneeseen, jossa on projektori. Yhtäkkiä Douglas ilmestyy näytölle ja käskee sinua odottamaan koko tunnin. Koska tekoäly käskee myös odottamaan tunnin, monet pelaajat ovat hämmentyneitä tästä kappaleesta. Älä huoli, tutustu oppaaseemme, jos sinun on odotettava tunti Douglasia High on Lifessa.

Sinun pitäisi odottaa tunti Douglasia High on Lifessa

Vastaus tähän kysymykseen on Ei. Tämä johtuu siitä, että sinulla ei ole niitä palkintoja tunnin odottamisesta Douglasia G3-rekrytoinnissa. Et myöskään avaa yhden tiedoston lukitusta pokaali tai tulos pitkän tunnin odotukseen. Mutta mitä sitten tapahtuu, jos odotat häntä tunnin High on Lifessa?
Kuvan lähde – xGarbett YouTubessa. Saat viestin Douglasilta näytölle joka kerta 15 minuuttia. Kun olet odottanut tunnin, Douglas naurettavaa päätöksestäsi odottaa tunnin. Kun näytön takana oleva ovi nousee hieman ylöspäin, jäätyy Douglasin palatessa näytölle. Lisäksi hän väittää, että he lähettävät miehen korjaamaan oven, joka tulee paikalle viikko tai niin. Kaikilla pokaalienmetsästäjillä ei kuitenkaan saada tuloksia viikon odottamisesta. Joten suosittelemme olemaan odottamatta a Nyt tai viikko hänelle. Sen sijaan sinun täytyy vuotaa pääsali. Voit paeta G3-koulutuskeskuksesta livahtaa läpi aita aulan oikealla puolella. Näet aukon, josta pääset sisään kyyristyi alas. Siirry sieltä a purkaus paeta G3-koulutuskeskuksesta Veitsi. Kaikki on katettu, jos joutuisit odottamaan tunnin Douglasia High on Lifessa. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaihimme osoitteessa kuinka saada Lezduit-pistooli, kuinka saada Mag Boots, kuinka kasvattaa pesojaja enemmän Suosituimmat elämänoppaat täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up