Hogwarts Legacy Kaikki juomat ja niiden valmistus

Juomien tekeminen se on suuri osa noita tai velho olemista, ja sinä voit hautua monet heistä Tylypahkan perinnössä. Jos olet Harry Potter -sarjan fani, tiedät, mitä ihmeitä nämä maagiset valmisteet voivat tehdä. Vaikka se saattaa joillekin tuntua tylsältä, kaikki loitsuja ja kykyjä sisältävät juomat voivat pelastaa sinut vaikeilta tilanteilta. Niitä käyttämällä voit saada buffeja taistelun aikana, tulla näkymättömäksi väkisin ja paljon muuta. Tämä opas kattaa kaiken juoman valmistamisesta tässä pelissä.

Table
  1. Luettelo kaikista Tylypahkan perinnön juomista
    1. Kuinka tehdä juomia

Luettelo kaikista Tylypahkan perinnön juomista

Wiggenweld-juoma palauttaa terveytesi hetkessä. #Tylypahkan perintö pic.twitter.com/UTFKDWrRXT
- Tylypahkan perintö (@HogwartsLegacy) 5. tammikuuta 2023 Tässä ovat kaikki tähän mennessä paljastetut juomat, jotka olemme löytäneet pelaamisesta:

  • Wiggenweld-juoma: HP-pelien veteraanipelaajat tunnistavat tämän. Se on pelin parantava juoma, jota voit käyttää kaksintaistelun aikana tai sen jälkeen.
  • Näkymättömyysjuoma: Vaikka tämä juoma ei ole yhtä hyvä kuin legendaarinen Invibility Cloak, se tekee sinusta näkymätön lyhyeksi ajaksi.
  • Polymehujuoma: Tämän juoman avulla voit muuttua toiseksi henkilöksi. Sinun on kuitenkin ensin selvitettävä niiden olemus.
  • Felix Felicis -juoma: Tämä juoma, joka tunnetaan myös nimellä Liquid Luck, tekee sinusta onnellisen hetkeksi. Voit saada hänen reseptinsä ennakkotilausbonuksena.
  • Edurus-juoma: Tämä juoma tekee ihostasi kivikkoisen ja tarjoaa sinulle lisäsuojaa taistelun aikana.
  • Tarkennusjuoma: Toinen juoma kaksintaistelua varten, tämä lyhentää loitsujen latausaikaa.

Nämä ovat kaikki tiedossa, mutta muista palata pelin ilmestyessä 10. helmikuuta lisää.

Kuinka tehdä juomia

Valmistaaksesi juomia Tylypahkan perinnössä tarvitset resepti Ja ainesosia. Joten sinun on käytettävä niitä al Olutasema in Vaatimukset huone. Sinun tulee myös osallistua Juomaoppitunti. Mutta älä huoli, et saa Professori Kalkarosta, sillä tämä peli sijoittuu aikajanalle, jossa Phineas Nigellus Black oli rehtori. Fermentointi toimii kautta nopeat tapahtumat, mikä tarkoittaa, että sinun on painettava vaadittua painiketta saadaksesi sen oikein. Se on kaikki meiltä juomaluettelossa ja kuinka valmistaa niitä Tylypahkan perinnössä. Meillä on lisää hyödyllisiä oppaita, kuten Kuinka saada vanhin sauva joten muista tarkistaa meidän Tylypahkan perintöosasto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up