Hunting Simulator 2 Huijaa rajattomasti rahaa ja ammuksia

Jos etsit temppuja sisään Metsästyssimulaattori 2 Murtautua ulos Rahaa, ammuksia ja vastarintaa, Sitten olet oikeassa paikassa. Tässä realistisessa ammuntapelissä voit metsästää 33 eläinlajia kolmella kartalla. Voit tehdä tämän valitsemalla jonkin 160 asetta, varusteet ja vaatteet. Mutta jos olet uusi pelissä, sinun on hiottava päästäksesi pelin parhaisiin aseisiin. Ja kaiken lisäksi joudut jauhamaan lisää ansaitaksesi rahaa. Tämä opas kertoo, kuinka voit käyttää huijareita metsästyskokemuksesi helpottamiseksi.

Huijausten käyttäminen Hunting Simulator 2:ssa

Kun sanomme, että tämä peli on realistinen, tarkoitamme sitä todella. Pelin monimutkainen talous perustuu tosielämän metsästykseen. Tarvitset lisenssit metsästääksesi tiettyjä eläimiä, ja sinun on kunnostettava ne uusia eläimiä varten. Jos metsästät eläimiä ilman lupaa, niin olet rangaistaan. Lisäksi siinä on mekaniikka mm Vastarinta Ja Hengitys tuoda se vielä lähemmäs todellisuutta. Jos olet joku, joka haluaa käydä läpi pelin ilman jauhamista, voit käyttää huijauksia. Huijausten käyttäminen Hunting Simulator 2:ssa, sinun on asennettava sen Trainer-versio. Mene Kaikki PC-kouluttajat tai MegaDev ja asenna se ilmaiseksi. Sitten voit käyttää seuraavia painikkeita aktivoidaksesi ne:

  • Numeronäppäimistö 1: Rajoittamaton kestävyys
  • Numeronäppäimistö 2: Rajoittamaton hengitys
  • Numeronäppäimistö 3: Rajoittamattomat ammukset
  • Numeronäppäimistö 4: Ei latausta
  • Numeronäppäimistö 5: Pelin nopeus

Tämän lisäksi sinulla on myös mahdollisuus muuttaa kumppanien luokitusvaihtoehtoja, kuten pätevyyttä, ajokykyä ja kestävyyttä. Nämä vaihtoehdot liittyvät koiraasi, joka on kumppanisi metsästyksen aikana. Se voi auttaa jäljittämään eläimiä hajun perusteella ja jopa hakemaan pieniä eläimiä. Tämä kaikki on meiltä Hunting Simulator 2 Cheatsista. Jos haluat kokeilla uusia pelejä, voit käydä katsomassa meidän Pelin julkaisu 2023 opas päällä RelowGame tietää uusien julkaisujen päivämäärät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up