Hupparin sijainti Sons Of The Forestissa

No, hupparit ovat kaikkien suosikki ja oikeutetusti. Ne näyttävät todella tyylikkäiltä ja pitävät sinut lämpimänä. Huppari löytyy myös Sons of The Forestista. Joten kun estät mutanttilaumojen hyökkäykset ja etsit ruokaa ja luonnonvaroja, kuinka pelastat itsesi ankarilta talviöiltä metsässä? No, siinä tapauksessa huppari olisi sinua varten. Jos sinulla on vaikeuksia löytää se, älä huoli. Tässä on Sons of The Forestin hupparin sijainti.

Kuinka löytää hupparin sijainti Sons of The Forestissa

Hupparin sijainti on teltan alla hylätyssä mutanttileirissä Children of the Forestissa. Tämän vaatteen merkitys pelissä on paljon tärkeämpi kuin sen ulkonäkö. Se auttaa pitämään soittimesi lämpimänä ja pelastamaan sinut varhaisesta lopusta vaarallisessa metsässä. Joten tässä on tarkka paikka, josta saat hupparin: mene tarkalleen yllä mainittuun kohtaan, jossa näet mutanttileirin. Poista kaikki viholliset ennen kuin jatkat leirin ryöstämistä. Löydät erilaisia ​​artikkeleita, kuten piirikangas, ilmastointiteipit, köydet, rivi ja käteistä ympäriinsä. Haluamasi huppari on teltan alla samassa leirissä. Mene vain lähelle ja paina "JA" poimi se. Voit sitten avata varastosi turvalliseen paikkaan. Vie hiiri hupparin ympärillä ja paina Oikein klikkaus varustaa huppari.
Lue myös: Kuinka pysyä lämpimänä Sons of The Forestin talvitakilla
Siinä kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Sons of The Forestin Sons of The Forestin Sons-hupparin sijainnista. Toivomme, että tämä opas auttoi sinua. Kun olet täällä, tutustu Metsän Lapset -osiossa, kuinka löytää vettä talvella, miten hankit nahkatakin ja kuinka hankit smokin.

Table
  1. Kuinka löytää hupparin sijainti Sons of The Forestissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up