Hylätyt parhaat grafiikkaasetukset käytettäväksi

Forspoken on vihdoin täällä ja saatavilla yksinomaan PS5:lle ja PC:lle. Tämän toimintaroolipelin on kehittänyt Luminous Productions ja julkaissut Square Enix. Demon nähtyään pelaajat olivat melko innoissaan siitä, mitä he näkevät pelin täysversiossa. Eivätkä he pettäneet meitä, peli on täynnä erilaisia ​​animaatioita ja teräviä grafiikoita, jotka pitävät sinut pelissä tuntikausia. Se tarjoaa myös 4k- ja 120Hz-resoluutiovaihtoehdot, joita voit käyttää, jos se on yhteensopiva järjestelmäsi kanssa. Jos kuitenkin mietit, mikä on parasta järjestelmällesi ja pelillesi, olemme täällä auttamassa. Tässä oppaassa olemme maininneet parhaat Forspoken Graphics -asetukset, joihin sinun kannattaa valita.

Mitkä ovat Forspokenin parhaat grafiikkaasetukset?

Kuvatekstit: Axiom Tässä olemme maininneet kaikki parhaat grafiikkaasetukset, joita voidaan käyttää Forspokenille. Pelaajat pääsevät helposti grafiikka-asetuksiin siirtymällä osoitteeseen asetukset painamalla asetuspainiketta ja valitsemalla sitten Näyttöasetukset muodossa. Ja alta löydät kaikki ominaisuudet, joita voit muokata suorituskyvyn parantamiseksi.

  • Kuvanlaatuasetukset: Keskittyy suorituskykyyn
  • Kirkkaus: 0,7 - 1,0 (suositus mieltymystesi mukaan)
  • Alue asetukset: 1.0
  • 120 Hz näyttötila: OFF (PÄÄLLÄ, jos järjestelmäsi tukee sitä)
  • Liikesumennus: KULUNUT
  • Värisuodatinvaihtoehdot: Päällä, jos sinulla on värisokeus ja Pois, jos sinulla ei ole.
  • Suodattimen vahvuus: 1.0 tarvitaan vain, jos värisuodatin on käytössä

Näillä asetuksilla sinun tulee valita. Kuten tiedät, peli tarjoaa 3 kuvanlaatuasetusta. Kuten keskittynyt laatuun, säteenseurantaan ja keskittynyt suorituskykyyn. Ja ne kaikki vaikuttavat vain vähän grafiikkaan. Joten on parempi valita Performance Focused -vaihtoehto parantaaksesi pelikokemusta hyvällä FPS-nopeudella. Myös Motion Blur on suositeltavaa kytkeä pois päältä, koska se on jo oletuksena haalistunut. Tämä tiivistää kaiken Forspokenin parhaista grafiikka-asetuksista. Kun olet täällä, tarkista se kuinka mansettien dialogi sammutetaan pelissä. Tutustu myös Tulevien vuoden 2023 pelien julkaisupäiväkalenteri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up