Ice Staff -päivityskoodi COD Black Ops 3 Zombies Chronicles -pelissä

Call of Duty Black Ops 3 sisältää Zombies-tilan, joka tarjoaa laajan valikoiman eri paikkoja eri aikajanalla. Sen lisäksi, että kohtaat zombilaumoja, saat myös erilaisia ​​elementaalipuikkoja. Yksi niistä sisältää Stick of Ice tai Stick of Ice. Kun olet rakentanut tämän aseen, voit päivittää sen Ull's Arrow:ksi, joka toimii samalla tavalla. Tämä päivitys tarjoaa kuitenkin laajemman kantaman ja suuremman vaikutusalueen (AOE). Mutta monet pelaajat ovat hämmentyneitä pulmakoodista tämän kepin päivittämiseksi. Älä huoli, tutustu oppaastamme saadaksesi selville Ice Staff -päivityskoodin COD Black Ops 3 Zombies Chroniclesissa.

Mikä on jäähenkilökunnan päivityskoodi COD Black Ops 3 Zombies Chroniclesissa

Sinun täytyy ratkaista kolme arvoituksia, arvoituksia tai tehtäviä Ice Staffin päivittämiseksi COD Zombies -tilassa. Siirry edelliseen kohtaan Hullu paikka sijaitsee jäätyneen alueen ympärillä. Kun pääset sinne, löydät kuusi kivipaneelia Ja Jäätä kelluu portaalin yläpuolella. Tulet myös näkemään valtavia pylväitä seinistä joihin on painettu sarja pisteitä. Sinun täytyy ampua kiveä tai kivipaneelia oikea järjestys dekoodaamalla pilarin pisteet. Ammuttuaan kivipaneelit oikeassa järjestyksessä, se pyörii kelluvia kiviä. Miten tämä päivityskoodi on RNG laajennus ja se muuttuu jokaisessa pelissä, sinun on tulkittava pilarin symbolit. Huomaa, että sinun on käännettävä kaikki kuusi kivipaneelia suorittaaksesi tämän arvoituksen. Joten tässä on mitä pylvään symbolit edustavat:
Kuvan lähde - Call of Duty Fandom Siirry nyt kohtaan Alkuperäinen valtakunta suorittaaksesi toisen arvoituksen. Sinun täytyy ampua ja jäätyä kolme hautakiveä siitä virtaavan veden kanssa. Niin, tuhota ne toisella aseella suorittaaksesi tämän arvoituksen. Mutta hankala osa on, että nämä hautakivet sijoitetaan sisälle eri paikoissa. Joten tässä ovat kunkin näiden hautakivien tai hautakivien sijainnit:

  • Oikealle KN-44 lähellä 4 generaattori.
  • Lähellä Generator 4 välillä Kaivauspaikka se on a Jättiläinen jalanjälki.
  • Jättiläisen vieressä Kaaduneen robotin käsi lähellä Generaattori 2.

Lue myös | Kaikki COD-pelit järjestyksessä
Siirry seuraavaan osaan alemmille tasoille Kaivauspaikka mistä löydät neljä kelluvaa rengasta. Sinun on vedettävä vipua pyörittääksesi näitä renkaita oikeassa järjestyksessä ja kääntääksesi niitä sininen. Voit löytää kaksi vipua alkaen puiset telineet ja kaksi päälle normaali kävelytie alemmilla tasoilla. Kun kaikki renkaat muuttuvat siniseksi, ne ampuvat sinisiä palloja ilmaan. Sinun täytyy ampua nämä neljä sinistä palloa Ice Staffilla. Lopuksi pelaajien on asetettava maila päälle Jalusta sininen hullussa paikassa. Sinun täytyy tappaa noin 20-25 Zombeja kerätä heidän sielunsa ja veloittaa henkilöstöä. Kun olet puhdistanut nämä zombit, mene ylös Samantha. Kun olet vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, hän sanoo, että "jäävoimaa on saatavilla". Näet, että sinisessä Ice staff -kuvakkeessa on punainen ääriviiva. Voit palata siniselle jalustalle ja kerätä Päivitetty jääkeppi tai Ullin nuoli. Siinä kaikki COD Black Ops 3 Zombie Chroniclesin Ice Staff -päivityskoodista. Jos pidit tästä oppaasta, tutustu oppaaseemme Lisäksi Videopelioppaat omassa osiossa täällä Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up