Ilmainen pelaaminen ystävien kanssa!

Gartic Phone on yksi suosituimmista selainpeleistä, jota voi pelata missä ja milloin tahansa. Se on yksi pelatuimmista peleistä kokoontumisten ja juhlien aikana. Et kuitenkaan ehkä halua jäädä riippuvaiseksi yhdestäkään pelistä. Koska muutos on ainoa vakio, sinun tulee etsiä myös muita pelejä kokeiltavaksi. Joten tässä on muutama Samanlaisia ​​pelejä kuin Gartic Phone josta voi nauttia ilmaiseksi kaikissa erityisissä tilaisuuksissa.

Table
 1. 5 peliä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Gartic Phone
  1. Sribbl.io
  2. GeoGuessr
  3. Agar.io
  4. Koodinimet
  5. Todella tylsä ​​sivusto

5 peliä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Gartic Phone

Tässä on 5 parasta peliä, kuten Gartic Phone, joita sinun on kokeiltava ystäviesi kanssa vähintään kerran:

Sribbl.io

Skribbl.io on yksi suosituimmista Gartic Phonen kaltaisista bilepeleistä. Jos on sinun vuorosi, sinun tarvitsee vain valita sana tarjotuista vaihtoehdoista. Varmista, että valitset helpoimman sanan, sillä sinun on piirrettävä sana, kun muut pelaajat arvaavat sen. Pelissä on ajastin, joka tekee siitä intensiivisemmän. Useiden kierrosten jälkeen eniten pisteitä saanut voittaa.

GeoGuessr

Listassa alemmas, GeoGuessr haastaa maantieteen taitosi. Sinä ja ystäväsi pääset satunnaiseen paikkaan, missä tahansa planeetalla. Katso tarkasti aluetta, jolla olet, ja merkitse se minikarttaan. Se, joka on lähimpänä aluetta, saa korkeimman pistemäärän.

Agar.io

Agar.io on yksi suosituimmista online-moninpeleistä, joka muistuttaa Gartic Phonea. Tässä pelissä on värillisiä pisteitä, joista yksi on nimetty sinun mukaan. Eri pelaajilla on erivärisiä täpliä, jotka kasvavat syötettyään lähistöllä hajallaan olevia soluja. Areenan suurin möykky voi kuluttaa ja eliminoida muita möykkyjä selviytyäkseen. Agar.io voi olla suosikkijuhlapelisi vuoden jokaisena päivänä.

Koodinimet

2 joukkuetta, 1 vakooja kussakin, ja muut olkoon kenttätyöntekijöitä. Yhteensä 25 korttia on järjestetty 5x5 ruudukkoon, joka sisältää sinisen ja punaisen joukkueen koodinimet. Lisäksi pakassa on viaton sivustakatsoja ja murhaaja. Keycardin ja vastaavan Spymasterin avulla varmista, että tiimisi löytää agenttinsa ensimmäisenä.

Todella tylsä ​​sivusto

Really Boring -sivusto pystyy vastaamaan Gartic Phonen kaltaisten pelien hauskuuteen. Kun olet yksityisessä huoneessa tiimisi kanssa, saat satunnaisen kirjeen. Sinun on kirjoitettava sana tai lause, joka alkaa tällä kirjaimella. Kaikkien kierrosten jälkeen eniten pisteitä saanut voittaa. Tämä on valikoimamme Gartic Phonen kaltaisia ​​pelejä, joista voit nauttia perheesi ja ystäviesi kanssa. Kun olet täällä, muista tutustua meidän Ominaisuudet luokka hauskempaa sisältöä varten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up