Juhlakalojen saalis Disney Dreamlight Valleyssa (paikat)

Disney Dreamlight Valleyssa voit leikkiä Pixarin ja Disneyn lapsuuden suosikkihahmojesi kanssa. Äskettäisessä päivityksessä tähän maailmanlaajuisesti suosittuun peliin on lisätty joitain ylimääräisiä hahmoja. No, puhun hahmoista Lelun historia joihin kuuluu Woody ja Buzz Lightyear. Tämän lisäksi peliin on lisätty joitain lisäelementtejä, jotka tekevät pelistä hauskempaa. Lomakauden lähestyessä kuka haluaisi missata näitä erikoisominaisuuksia? Kuten tiedämme, tässä pelissä voidaan tehdä elämän simulaatiotehtäviä ja suorittaa päätarinatehtävät. Joten kehittäjät ovat keksineet mukaansatempaavamman lisäyksen, joka tunnetaan nimellä Juhlava kala joita saa Disney Dreamlight Valleysta. Mietitkö miten? Katso tästä oppaasta, kuinka saat ne kiinni.

Kaikki juhlakalat ja niiden pyydystäminen Disney Dreamlight Valleyssa

Kuvan lähde - HDPLAY Gaming (YouTube) On yhteensä 5 juhlakalaa, jotka tunnetaan nimellä Juhlamerikrotti, juhlallinen meribassi, juhlallinen fugu, juhlalohi ja juhlakalmari. Jokainen näistä kaloista löytyy Dreamlight Valleyn eri alueilla. Ainoa erikoisuus näissä kaloissa on myös se, että ne ovat muunnelmia olemassa olevista kaloista. Lisäksi voit saada juhlakalan kuten tavallisen kalan Disney Dreamlight Valleyssa. Ainoa ero tässä on kuitenkin niiden sijaintiin muodostuvien kuplien väri. Tarkoitan tässä sitä, että vedestä tulee normaaleja kuplia, jos kyseessä on normaali kala. Siitä huolimatta, jos se on juhlakala, muodostuvat kuplat ovat punaisia ​​ja sinisiä. Myöhemmin voit saada nämä kalat seuraavasta paikasta.

  • Ota kiinni juhlavaan merikrotin kalastukseen Unohdetuilla mailla.
  • Pyydä juhlallista bassokalastusta Peaceful Meadowissa.
  • Pysy fugu-juhlakalastuksessa Dazzle Beachillä.
  • Pyydä lomalohen kalastusta Sunny Plateaulla.
  • Pysy kalmareiden juhlassa Glade of Trustissa.

Tässä on kyse juhlakalojen pyydystä Disney Dreamlight Valleyssa. Jos pidit tästä artikkelista hyödyllisenä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Dreamlight Valleyn oppaat RelowGame.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up