Kaikki agentit ja heidän luokat Valorantissa: Roolit selitettyinä

Nopeatempoisessa toiminnassa, kuten Valorantissa, voiton jatkaminen yksin on tuskin vaihtoehto. Jopa yksittäinen virhe voi maksaa sinulle menettämättömän pelin. Näissä tapauksissa joukkuetoverisi tukeminen ja pelien älykkyysosamäärän ottaminen mukaan toimii voittosi katalysaattorina. Jotta se olisi vielä yksityiskohtaisempi ja järkevämpi, jokainen Agentilla Valorantissa on erilaisia ​​rooleja. Lisäksi nämä roolit toimivat tehokkaimmin, kun niitä suorittaa tietty agenttiluokka. Mietitkö, keitä nämä agentit voisivat olla? Tutustu tähän oppaaseen, jossa on Valorantin luokkia ja yhteistyökumppaneita.

Table
 1. Kaikki luokat ja niihin liittyvät edustajat Valorantissa
  1. Ohjaimet
  2. Kaksintaistelijat
  3. Vartijat
  4. Aloittajat

Kaikki luokat ja niihin liittyvät edustajat Valorantissa

Tässä ovat kaikki luokat tai roolit, joita agentti voi pelata Valorantissa:

 • Ohjaimet – Astra, rikki, Omen, kyykäärme, portti
 • Kaksintaistelijat – Jett, Phoenix, Neon, Raze, Reyna, Yoru
 • Vartijat - Kamera, Cypher, Killjoy, Sage
 • Aloittajat – Breach, KAY/O, Skye, Sova, Fade

Ohjaimet

Valorantissa valvojaagentin tehtävänä on estää vastustajien näkyvyys. Suurin osa heidän taidoistaan ​​sisältää valtavien seinien ja tilapäisen savun luomisen, joten he ostavat tiimilleen lisää aikaa.

Kaksintaistelijat

Jokaisessa joukkueessa on pelaaja, joka rakastaa kylkeä ja murtautua vihollisen puolustuksen läpi. Rohkean kaksintaistelijan luokan agentit ovat sellaisia ​​sotureita, jotka ovat taitavia vetämään tiensä vastustajan alueelle. Kaksintaistelijan tehtävänä on luoda aukko joukkueelleen.

Vartijat

Toisin kuin kaksintaistelut, vartijat tiedetään hidastavan viereistä vihollista. Tarkemmin sanottuna näiden puolustustaktikoiden tehtävänä on suojella aluettaan kaikilta mahdollisilta tulevilta uhilta.

Aloittajat

Tietojen saaminen vihollisesta ennen kuin yrität työntyä pidemmälle on aina vihreä merkki. Onneksi Valorantissa aloitteentekijäluokan agenteilla on mahdollisuus kerätä tietoja, kuten vihollisen sijainti. Tämä kattaa kaiken, mikä liittyy agentin rooleihin ja luokkiin Valorantissa. Kun olet täällä, muista tutustua muihin tuotteisiimme Loistavia oppaita Relow Gameissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up