Kaikki arkkujen paikat ja kuinka ne avataan vampyyreista selviytyneissä

Vampire Survivors on pakko pelata, jos pidät Roguelike-genrestä. Taistele hirviöitä, haamuja ja muita olentoja vastaan ​​taistelemaan eri paikkoihin, mukaan lukien linnoja ja vankityrmiä. Taistele ja tuhoa kaikkia näitä olentoja kasvavassa aallossa ja kerää esineitä saadaksesi erilaisia ​​aseita ja resursseja. Kun pelaat Antoniona alusta alkaen, voi olla tylsää nähdä samat kasvot uudestaan ​​​​ja uudestaan. No, voit avata uusia hahmoja etenemällä pelin läpi. Monet Vampire Survivors -hahmoista saadaan avaamalla Arkut. Se on ainakin minusta järkevää. Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi lisätietoja kaikkien arkkujen sijainnit ja niiden avaustavat.

Kuinka avata arkkuja Vampire Survivorsissa

Tässä pelissä on yhteensä 6 arkkua. On suositeltavaa hankkia Linnunradan jäänne. Tämä jäänne avaa pelin sisäisen kartan, jota voi käyttää milloin tahansa. Näin voit kuitenkin avata arkut kussakin kuudessa paikassa Vampire Survivorsissa:

Arkku hullussa metsässä Vampire Survivorsissa

Kun olet Mad Forest -kartalla, avaa kartta ja etsi kysymysmerkkikuvake. Tarkemmin sanottuna se voi sijaita luoteisalueella kartalta. Tuosta paikasta voit löytää ja avata arkun, joka avautuu Provola di Pugnala Vampire Survivors -hahmo.

Upotekoristeinen kirjahyllyarkku

Kun olet upotekoristeisessa kirjahyllyssä, jatka eteenpäin kohti Oikein. Voita tai vältä kaikki tiellä olevat viholliset kävellessäsi siihen suuntaan. Lopulta löydät Joanin hahmo kun kävelet pitkälle siihen suuntaan. Napauta vain arkkua avataksesi Vampire Survivors -hahmon. Voit myös etsiä Linnunrata-kartan avulla kysymysmerkkikuvakkeen oikeasta suunnasta täältä.

Arkku Torre del Gallossa

Avaa tämä arkku Vampire Survivorsissa keskeyttämällä peli ja avaamalla kartta. Etsi kysymysmerkkikuvake ja siirry siihen. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole arkkua, vaan a peili. Sinun tarvitsee vain mennä peilin läpi päästäksesi salaiselle alueelle. josta löydät arkun, joka avautuu Kytkeä ja aseta se ostettavaksi.

Arkku suuressa kappelissa

Vampire Survivors Cappela Magna -lavaarkku on vaikea. Tässä vaiheessa on vihollinen, joka tunnetaan nimellä Hukkuja joka syntyy a 5:00. Arkun sijainti tässä vaiheessa hukkuu ja katoaa sen Drownerin kutemaan. Varmista siis, että juokset mahdollisimman nopeasti tässä vaiheessa. Arkku sijaitsee sisällä etelän suunta tarkoituksella. Avaat lukituksen Zi'Assunta Belpaese ja aseta se ostettavaksi hahmojen valintanäytössä.

Arkku Moonspell-vuorella

Vampire Survivors -tason arkku Mt. Moonspell avaa legendaarisen Miang hahmo. Löytääksesi tämän arkun, etsi kysymysmerkki Linnunradan kartalta. Sen pitäisi olla sisällä luoteeseen suunta kartalta. Jossain vaiheessa törmäät kivimuuriin, joka estää sinut. Ne kiviseinät vievät sinut lopulta dojomainen huone oikealla. Etsi sisäänkäynti ja suuntaa kohti dojon keskustaan arkun paikantamiseksi.

Arkku meijerissä

Meijeritehtaan arkun avaaminen Vampire Survivorsissa avaa hahmon, joka tunnetaan nimellä Poppean lampaat. Viitteeksi voit avata Linnunradan kartan ja paikantaa arkun. Etsi se Lounais kartan puolella. Siinä on kyse arkkujen avaamisesta Vampire Survivorsissa. Sillä välin olet täällä, muista katsoa muita Vampire Survivor oppaat Relow Gameissa

Table
 1. Kuinka avata arkkuja Vampire Survivorsissa
  1. Arkku hullussa metsässä Vampire Survivorsissa
  2. Upotekoristeinen kirjahyllyarkku
  3. Arkku Torre del Gallossa
  4. Arkku suuressa kappelissa
  5. Arkku Moonspell-vuorella
  6. Arkku meijerissä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up